Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Uiltje lanceert alcoholarme IPA Superb-Owl | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Uiltje lanceert alcoholarme IPA Superb-Owl

02 februari 2021 om 10:44

Uiltje Craft Beer heeft zijn assortiment uitgebreid met een alcoholarme IPA. Superb-Owl bevat alles wat je van een goede India Pale Ale mag verwachten, maar dan met heel weinig alcohol en calorieën.

Superb-owl speciaalbier blikje op een plank aan de muur
uiltje superb-owl logo
Superb Owl drink cold stay fresh banner

Uitbreiding Uiltje assortiment

Gisteren was een bijzondere dag in het Uiltje Universum. Meer dan een jaar nadat hun core line-up werd samengesteld, hebben ze besloten om een last-minute bier toe te voegen. En niet zomaar één!

Superb-Owl IPA logo Superb-Owl betreedt het speelveld en hij is vastbesloten om te spelen en te blijven. Met slechts 0,2% ABV klok je met deze dorstlessende IPA minder dan 85 kilocalorieën per blikje naar binnen, maar hij is verre van een lichtgewicht. Uitgerust met Amarillo, Citra, Mosaic en Nelson Sauvin belooft dit bier je een laag alcoholpercentage, maar met volledige impact, elk moment van de wedstrijd, waar je ook besluit te spelen.

Lees ook

Superb-Owl speciaalbier

Superb-Owl is een alcoholarme IPA die vol van smaak is, maar met heel weinig alcohol. Een verfrissende alcoholarme, caloriearme IPA waar je de hele nacht van kunt genieten zonder ongewenste neveneffecten. Hut Hut Hike!

Uiltje Brewing Company Superb-Owl is vanaf 3 februari het hele jaar verkrijgbaar.

Superb Owl: drink cold, stay fresh banner

Cookie instellingen