Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Van Moll brouwde best beoordeelde Nederlandse bier van 2019

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Van Moll brouwde best beoordeelde Nederlandse bier van 2019

18 februari 2020 om 12:19

Het Van Moll bier Zoltan - Buffalo Trace BA wint de Ratebeer Best Award als best beoordeelde Nederlandse bier van 2019. Het speciaalbier kreeg de hoogste beoordelingen op het bierplatform Ratebeer.com.

Van Moll Zoltan Buffalo Trace BA best beoordeelde bier van NL 2019
Van Moll
Van Moll Buffalo Trace

Ratebeer beoordelingen

Op de wereldwijd gerenommeerde website Ratebeer worden jaarlijks meer dan 640.000 bieren van meer dan 33.000 brouwerijen beoordeeld. Daarnaast worden ook meer dan 74.000 locaties (bars, brouwerij taplokalen, brewpubs) beoordeeld. Jaarlijks worden de Ratebeer Best Awards uitgereikt in een aantal categorieën, die hier te zien zijn: https://www.ratebeer.com/ratebeerbest/2019

Zoltan - Buffalo Trace BA

Van Moll brouwers met Zoltan Buffalo Trace BA Het bier Zoltan - Buffalo Trace BA heeft de Ratebeer Best award gewonnen als het best beoordeelde bier is van alle bieren die in 2019 in Nederland zijn uitgebracht. Hierdoor behoort het bij de selecte groep van 70 bieren (van de totaal meer dan 640.000 bieren!) die landenwinnaar zijn.

Lees ook

Zoltan – Buffalo Trace BA is een imperial stout van maar liefst 11% die door rijping van 6 tot 8 maanden in Buffalo Trace Bourbonvaten een volle, complexe smaak krijgt van onder andere vanille, cacao, koffie, hout en donker fruit. Een bier om van te genieten. BA in de naam staat voor “barrel-aged”. Momenteel ligt er weer een nieuwe batch op vaten te rijpen, welke over paar maanden uit zal komen.

Beste Brewpub

Alsof dat nog niet genoeg is, is onze Van Moll brewpub aan de Keizersgracht 16A te Eindhoven op Ratebeer uitgeroepen tot beste Nederlandse brewpub van 2019. De beste taproom van Nederland vind je in Bodegraven bij Brouwerij de Molen.

Van Moll Buffalo Trace BA etiket

Cookie instellingen