Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Van Moll Fest dit jaar op een nieuwe locatie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Van Moll Fest dit jaar op een nieuwe locatie

14 februari 2023 om 11:39

Van Moll Fest zal dit jaar bij Stadsstrand IJzeren Man worden gehouden. Na vier onvergetelijke edities van het bierfestival bij het Evoluon in Eindhoven is er voor een groter terrein gekozen.

Van Moll blikje op een DJ booth
Van Moll proefplank met blikjes ernaast
Van Moll fest in 2023

IJzeren Man Eindhoven

Na vier onvergetelijke edities in het Evoluon, is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk. Van Moll Fest 2023 zal plaatsvinden bij Stadsstrand de IJzeren Man in Eindhoven! Een fantastische locatie die beschikt over een groen en grootser terrein voor nog meer festivalbeleving en waar… je raadt het al, gezwommen mag worden!

Nóg meer internationale brouwerijen

Van Moll Fest 2023 poster Dit jaar komen er nog meer internationale brouwerijen richting Eindhoven gereden, gevlogen en gevaren om bij Van Moll Fest te zijn (meer dan twintig) en staan de Nederlandse brouwerijen (9) het hele weekend voor je klaar. Bovendien tappen alle brouwers op zondag compleet andere bieren dan op zaterdag, dus dat betekent twee dagen lang biervertier! Met mooie bierlijsten, lekker eten, muziek, het leukste publiek en genoeg verrassingen en vermaak wordt Van Moll Fest 2023 ongetwijfeld weer een fantastisch craft beer feestje!

Lees ook

De belangrijkste zaken op een rijtje

- Zaterdag 8 juli + zondag 9 juli 2023
- IJzeren Man, Javalaan 149, 5631 DB Eindhoven
- Festivaltijden: 13.00 tot 21.00
- Info, line-up & tickets: https://vanmollcraftbeer.com/van-moll-fest/

Cookie instellingen