Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Van Moll lanceert nieuw bier | Kiss from a Rose

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Van Moll lanceert nieuw bier

01 juni 2017 om 10:19

Brouwerij Van Moll en Restaurant De Treeswijkhoeve lanceren een nieuw bier: Kiss From A Rose.

Dit bier is een witbier en heeft een alcoholpercentage van 5,5%.

Van Moll lanceert nieuw bier
Van Moll Proefplank
Kiss From A Rose

Tijdens een lancering-event op 21 mei in Eindhoven hebben Craft Beer-brouwer Van Moll en Restaurant De Treeswijkhoeve van Dick Middelweerd het resultaat van hun samenwerking gepresenteerd: Kiss From A Rose.

Kiss From A Rose

Kiss From A Rose is een witbier van 5,5% met lychee, limoen en rozenwater. Kiss From A Rose smaakt fris en fruitig en bevat de karakteristieke lichtgele kleur. Het is een goede dorstlesser tijdens de zomer.

Lees ook

Introductie en verkrijgbaarheid

Het lancering-event op 21 mei vond plaats in de brewpub van bierbrouwerij Van Moll. Gedurende deze middag bereidde Middelweerd met zijn zoon live het dessert dat door hem ontwikkeld werd om gecombineerd te worden met het nieuwe bier. Op deze manier konden de gasten als eerste genieten van deze unieke food-pairing.

Dat bier en eten op hoog niveau goed bij elkaar passen wordt steeds bekender. De gezamenlijke liefde voor mooie, originele smaken deed Van Moll en Middelweerd besluiten samen een bier te ontwikkelen. Dat beide partijen meer dan tevreden zijn met de pairing blijkt uit het feit dat het dessert opgenomen word in het menu van de Treeswijkhoeve, waarbij het vanzelfsprekend geserveerd gaat worden met de Kiss From A Rose.

Kiss From A Rose is vanaf 5 juni door heel Nederland verkrijgbaar.

Kiss From A Rose lancering

Cookie instellingen