Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Van Moll | Craft Beer uit Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Van Moll

Brouwerij Van Moll is een bierbrouwerij uit Eindhoven (Nederland) die is opgericht in 2013. Deze brouwerij heeft 45 bieren in het assortiment.

Van Moll Proefplank
Van Moll Possession Logo
Van Moll Langharig Tuig

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Van Moll

Brouwerij Van Moll heeft 45 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Van Moll!
 • Van Moll Langharig Tuig - Weizen - 5,5%

  Langharig Tuig is een fruitig bier met een klein zuurtje en is licht bitter, maar bovenal lekker verfrissend. Het is een weizenbier van Van Moll met geuren van citrus en banaan. De afdronk is lichtbitter, een lekker bier om te drinken bij geitenkaas of kip.  

 • Van Moll Opgebokt! - Bock - 7,2%

  In de Van Moll Opgebockt is bijna 65% Munchener-mout in verwerkt, drie verbazingwekkende soorten karamelmout en een vleugje chocolademout. Dit bier wordt subtiel gehopt met Tettnang, East Kent Golding, Cascade en Centennial hop. Dit speciaalbier resulteert in een bier dat zowel gemakkelijk drinkt als rijk is.

 • Van Moll Wanderlust - Alcoholarm - 0,3%

  Wanderlust, met slechts 0,3% alcohol en de hoppen Simcoe en Citra, is geweldig te combineren met eten en doet daarin echt niet onder voor zwaar-alcoholische bieren.

 • Van Moll Doerak - India Pale Ale - 6,3%

  Van Moll Doerak is een verfrissend biertje met een bitterzoete symfonie. Een lekkere IPA die licht bitter is met een vleug tropisch fruit en eindigt met een volle afdronk.

 • Van Moll Toewijding - Blond - 6,5%

  Van Moll Toewijding is een zoetig en lichtbitter bier. Het bier heeft de geuren van Citrus en is daarom erg fris. De nasmaak is kruidig en zoetig.

 • Van Moll Uber Gebockt! - Bock - 12%

  Ubergebockt! heeft een complexe, diepe moutsmaak met extra veel cacao nibs en een subtiele hoeveelheid fruitige Amerikaanse hop. Het is een vol bier met een rijke smaakbeleving.  

 • Van Moll Jazz Age - India Pale Ale - 8,4%

  Jazz Age is een Imperial IPA met een mix van Westcoast invloeden, Colombus, Citra, Idaho 7 en Talus hop. Het heeft een sterke hop smaak met een vleugje bitterheid.  

 • Van Moll Moment Supreme - Saison - 7,5%

  Moment Supreme is een Witte wijn BA Saison met een unieke smaak. Het bier heeft een fruitig karakter met een vleugje witte wijn en een flinke dosis saison. De perfecte balans tussen het fruitige van een saison en de complexiteit van een witte wijn maakt dit bier een genot om te drinken.

Achtergrond informatie

Er wordt door Erwin van Moll (1968) en Jaap Hermans (1973) nog keihard gewerkt om middenin het centrum op Keizersgracht 16a binnenkort de eerste Eindhovense bierbrouwerij met proeflokaal te beginnen. Het streven is om in september 2013 open te gaan. Via crowdfunding proberen zij deze droom van de grond te krijgen.

Van Moll wordt een plek waar sfeer en gezelligheid samengaan met het drinken van heerlijke, zelfgebrouwen en unieke bieren. Om dit te realiseren worden obligaties uitgegeven van 100 euro of kan men lening verstrekken.

Lees ook

Onlangs lanceerden de twee heren Jaap Hermans en Erwin van Moll het Eindhovense Van Moll bier met de boodschap dat zij graag op korte termijn een brouwerij wilden openen met proeflokaal. 

Brouwerij Van Moll heeft financiering rond

Brouwerij Van Moll komt met het nieuws naar buiten dat de financiering rond is. In september 2013 openen de deuren van de nieuwe brewpub aan de Keizersgracht. Daarmee komt er na zestig jaar afwezigheid weer een brouwerij in Eindhoven.

Brouwerij Van Moll in het nieuws

Cookie instellingen