Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Van Moll | Craft Beer uit Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Van Moll

Brouwerij Van Moll is een bierbrouwerij uit Eindhoven (Nederland) die is opgericht in 2013. Deze brouwerij heeft 13 bieren in het assortiment.

Van Moll Proefplank
Van Moll Langharig Tuig
Fruity Loops Van Moll Eindhoven

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Van Moll

Brouwerij Van Moll heeft 13 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Van Moll!
 • Van Moll Wanderlust - Alcoholarm - 0,3%

  Wanderlust, met slechts 0,3% alcohol en de hoppen Simcoe en Citra, is geweldig te combineren met eten en doet daarin echt niet onder voor zwaar-alcoholische bieren.

 • Van Moll Opgebokt! - Bock - 7,2%

  In de Van Moll Opgebockt is bijna 65% Munchener-mout in verwerkt, drie verbazingwekkende soorten karamelmout en een vleugje chocolademout. Dit bier wordt subtiel gehopt met Tettnang, East Kent Golding, Cascade en Centennial hop. Dit speciaalbier resulteert in een bier dat zowel gemakkelijk drinkt als rijk is.

 • Van Moll Langharig Tuig - Weizen - 5,5%

  Langharig Tuig is een fruitig bier met een klein zuurtje en is licht bitter, maar bovenal lekker verfrissend. Het is een weizenbier van Van Moll met geuren van citrus en banaan. De afdronk is lichtbitter, een lekker bier om te drinken bij geitenkaas of kip.  

 • Van Moll Doerak - India Pale Ale - 6,3%

  Van Moll Doerak is een verfrissend biertje met een bitterzoete symfonie. Een lekkere IPA die licht bitter is met een vleug tropisch fruit en eindigt met een volle afdronk.

 • Moll Ons Blackie - Stout - 9%

  Dit bier is gebrouwen met 10 verschillende soorten mout en je proeft de koffie en chocola het best. Als een warme deken over je keel heen is dit romige en krachtige bier overheerlijk!

 • Van Moll Morricone - Stout - 10,2%

  Morricone is een imperial tiramisu stout van brouwerij Van Moll uit Eindhoven. Deze stout is hoog in alcohol en er is cacao en mocca aan toegevoegd. Het is een erg sterk en smaakvol bier. 

 • Kiss From A Rose - Wit - 5,5%

  Kiss From A Rose smaakt fris en fruitig en bevat de karakteristieke lichtgele kleur. Het is een goede dorstlesser tijdens de zomer.

 • Van Moll Toewijding - Blond - 6,5%

  Van Moll Toewijding is een zoetig en lichtbitter bier. Het bier heeft de geuren van Citrus en is daarom erg fris. De nasmaak is kruidig en zoetig.

Achtergrond informatie

Er wordt door Erwin van Moll (1968) en Jaap Hermans (1973) nog keihard gewerkt om middenin het centrum op Keizersgracht 16a binnenkort de eerste Eindhovense bierbrouwerij met proeflokaal te beginnen. Het streven is om in september 2013 open te gaan. Via crowdfunding proberen zij deze droom van de grond te krijgen.

Van Moll wordt een plek waar sfeer en gezelligheid samengaan met het drinken van heerlijke, zelfgebrouwen en unieke bieren. Om dit te realiseren worden obligaties uitgegeven van 100 euro of kan men lening verstrekken.

Onlangs lanceerden de twee heren Jaap Hermans en Erwin van Moll het Eindhovense Van Moll bier met de boodschap dat zij graag op korte termijn een brouwerij wilden openen met proeflokaal. 

Lees ook

Brouwerij Van Moll heeft financiering rond

Brouwerij Van Moll komt met het nieuws naar buiten dat de financiering rond is. In september 2013 openen de deuren van de nieuwe brewpub aan de Keizersgracht. Daarmee komt er na zestig jaar afwezigheid weer een brouwerij in Eindhoven.

Brouwerij Van Moll in het nieuws