Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Van Moll | Craft Beer uit Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Van Moll

Brouwerij Van Moll is een bierbrouwerij uit Eindhoven (Nederland) die is opgericht in 2013. Deze brouwerij heeft 45 bieren in het assortiment.

Van Moll Proefplank
Van-Moll-Spellbound-logo
Van Moll Sátántangó

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Van Moll

Brouwerij Van Moll heeft 45 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Van Moll!
 • Van Moll Wanderlust - Alcoholarm - 0,3%

  Wanderlust, met slechts 0,3% alcohol en de hoppen Simcoe en Citra, is geweldig te combineren met eten en doet daarin echt niet onder voor zwaar-alcoholische bieren.

 • Van Moll Wodan - Weizen - 10,5%

  Wodan is ontstaan door het recept voor het bier 'Langharig Tuig' te verdubbelen. Dubbel zoveel mout en hop en dat zorgt voor een mooi gebalanceerde smaak van tarwe, weizengist en Amerikaanse hop.

 • Van Moll Chocolate Overlord - Stout - 9%

  De Chocolate Overload heeft een intense chocoladesmaak, met daarnaast tonen van karamel, koffie en vanille. Het bier is ook vrij bitter, met een zachte afdronk. Het bier is gebrouwen met een combinatie van gerstemouten en cacao nibs. De cacao nibs geven het bier een intense chocoladesmaak, die perfect samengaat met de bittere smaken van de hop.

 • Van Moll Langharig Tuig - Weizen - 5,5%

  Langharig Tuig is een fruitig bier met een klein zuurtje en is licht bitter, maar bovenal lekker verfrissend. Het is een weizenbier van Van Moll met geuren van citrus en banaan. De afdronk is lichtbitter, een lekker bier om te drinken bij geitenkaas of kip.  

 • Black Metal Manita - India Pale Ale - 7,5%

  Dit bier combineert de mooie gebrande tonen van een goede stout met de fruitigheid van een heerlijke IPA.

 • Kiss From A Rose - Wit - 5,5%

  Kiss From A Rose smaakt fris en fruitig en bevat de karakteristieke lichtgele kleur. Het is een goede dorstlesser tijdens de zomer.

 • Van Moll Doerak - India Pale Ale - 6,3%

  Van Moll Doerak is een verfrissend biertje met een bitterzoete symfonie. Een lekkere IPA die licht bitter is met een vleug tropisch fruit en eindigt met een volle afdronk.

 • Moll Ons Blackie - Stout - 9%

  Dit bier is gebrouwen met 10 verschillende soorten mout en je proeft de koffie en chocola het best. Als een warme deken over je keel heen is dit romige en krachtige bier overheerlijk!

Achtergrond informatie

Er wordt door Erwin van Moll (1968) en Jaap Hermans (1973) nog keihard gewerkt om middenin het centrum op Keizersgracht 16a binnenkort de eerste Eindhovense bierbrouwerij met proeflokaal te beginnen. Het streven is om in september 2013 open te gaan. Via crowdfunding proberen zij deze droom van de grond te krijgen.

Van Moll wordt een plek waar sfeer en gezelligheid samengaan met het drinken van heerlijke, zelfgebrouwen en unieke bieren. Om dit te realiseren worden obligaties uitgegeven van 100 euro of kan men lening verstrekken.

Lees ook

Onlangs lanceerden de twee heren Jaap Hermans en Erwin van Moll het Eindhovense Van Moll bier met de boodschap dat zij graag op korte termijn een brouwerij wilden openen met proeflokaal. 

Brouwerij Van Moll heeft financiering rond

Brouwerij Van Moll komt met het nieuws naar buiten dat de financiering rond is. In september 2013 openen de deuren van de nieuwe brewpub aan de Keizersgracht. Daarmee komt er na zestig jaar afwezigheid weer een brouwerij in Eindhoven.

Brouwerij Van Moll in het nieuws

Cookie instellingen