Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Van Moll

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Van Moll

Brouwerij Van Moll is een bierbrouwerij uit Eindhoven (Nederland) die is opgericht in 2013. Deze brouwerij heeft 10 bieren in het assortiment.

Van Moll
Van Moll Langharig Tuig
Van Moll Opgebokt!

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Van Moll


Voeg nu een bier toe van Brouwerij Van Moll!
 • Black Metal Manita - India Pale Ale - 7,5%

  Dit bier combineert de mooie gebrande tonen van een goede stout met de fruitigheid van een heerlijke IPA.

 • Fruity Loops - Blond - 6%

  Een blond bier met gedroogd fruit.

 • Kiss From A Rose - Wit - 5,5%

  Kiss From A Rose smaakt fris en fruitig en bevat de karakteristieke lichtgele kleur. Het is een goede dorstlesser tijdens de zomer.

 • Moll Ons Blackie - Stout - 9%

  Dit bier is gebrouwen met 10 verschillende soorten mout en je proeft de koffie en chocola het best. Als een warme deken over je keel heen is dit romige en krachtige bier overheerlijk!

 • Van Moll Doerak - India Pale Ale - 6,3%

  Van Moll Doerak is een verfrissend biertje met een bitterzoete symfonie. Een lekkere IPA die licht bitter is met een vleug tropisch fruit en eindigt met een volle afdronk.

 • Van Moll Langharig Tuig - Weizen - 5,5%

  Langharig Tuig is een fruitig bier met een klein zuurtje en is licht bitter, maar bovenal lekker verfrissend. Het is een weizenbier van Van Moll met geuren van citrus en banaan. De afdronk is lichtbitter, een lekker bier om te drinken bij geitenkaas of kip.  

 • Van Moll Morricone - Stout - 10,2%

  Morricone is een imperial tiramisu stout van brouwerij Van Moll uit Eindhoven. Deze stout is hoog in alcohol en er is cacao en mocca aan toegevoegd. Het is een erg sterk en smaakvol bier. 

 • Van Moll Opgebokt! - Bock - 7,2%

  In de Van Moll Opgebockt is bijna 65% Munchener-mout in verwerkt, drie verbazingwekkende soorten karamelmout en een vleugje chocolademout. Dit bier wordt subtiel gehopt met Tettnang, East Kent Golding, Cascade en Centennial hop. Dit speciaalbier resulteert in een bier dat zowel gemakkelijk drinkt als rijk is.

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Er wordt door Erwin van Moll (1968) en Jaap Hermans (1973) nog keihard gewerkt om middenin het centrum op Keizersgracht 16a binnenkort de eerste Eindhovense bierbrouwerij met proeflokaal te beginnen. Het streven is om in september 2013 open te gaan. Via crowdfunding proberen zij deze droom van de grond te krijgen.

Van Moll wordt een plek waar sfeer en gezelligheid samengaan met het drinken van heerlijke, zelfgebrouwen en unieke bieren. Om dit te realiseren worden obligaties uitgegeven van 100 euro of kan men lening verstrekken.

Onlangs lanceerden de twee heren Jaap Hermans en Erwin van Moll het Eindhovense Van Moll bier met de boodschap dat zij graag op korte termijn een brouwerij wilden openen met proeflokaal. 

Brouwerij Van Moll heeft financiering rond

Brouwerij Van Moll komt met het nieuws naar buiten dat de financiering rond is. In september 2013 openen de deuren van de nieuwe brewpub aan de Keizersgracht. Daarmee komt er na zestig jaar afwezigheid weer een brouwerij in Eindhoven.

Brouwerij Van Moll in het nieuws

Bier van Brouwerij Van Moll is te drinken tijdens