Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Very Important BOB tijdens De Vrienden van Amstel LIVE

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Very Important BOB tijdens De Vrienden van Amstel LIVE

16 januari 2024 om 16:11

Amstel zet de 'Very Important BOB' in de schijnwerpers tijdens De Vrienden van Amstel LIVE. De BOB kan uitzien naar mooie extra's tijdens het concert.

VIB parking tijdens De Vrienden van Amstel LIVE
Very Important BOB tijdens De Vrienden van Amstel LIVE
Amstel bieren en radler

Vrienden van Amstel LIVE

De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is van start gegaan. Tot en met 26 januari bezoeken 200.000 vrienden de grootste Amstel kroeg van Nederland. Zoals in iedere kroeg is het de vraag: wie is de BOB vandaag? Om de BOB eens extra positief in de schijnwerpers te zetten introduceert De Vrienden van Amstel LIVE de VIB; oftewel de ‘very important BOB’. Voor hem of haar wordt de avond extra feestelijk dankzij een eigen privé parkeerplaats voor de deur van Rotterdam Ahoy, de hele avond gratis alcoholvrije consumpties, leuke gadgets en De Vrienden van Amstel LIVE merchandise. Via social media gaat Amstel iedere dag op zoek naar een geschikte VIB.

Lees ook

Very important BOB van Amstel

Nomineer je 'Very Important BOB'

Vrienden die hun BOB als dank willen nomineren als Very Important BOB kunnen terecht op https://www.amstel.nl/vriendenvanamstel/vib. Iedere showavond worden er vijf VIB's geselecteerd.

Thijs Gussenhoven, Marketing Manager Amstel: 'De BOB zijn is soms nog weleens een onderbelichte rol in vriendengroepen. Gelukkig ziet men vandaag de dag in dat het eigenlijk een hele dankbare taak is; want zonder BOB is het geen feest en daarom willen we hem of haar eens goed in het zonnetje te zetten. Tijdens De Vrienden van Amstel LIVE eren we de BOB en laten we zien dat je ook met een 0.0 een geweldige avond kan hebben.'

Cookie instellingen