Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Amstel bier | Bieren sinds 1870

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Amstel

Amstel wordt gebrouwen sinds 1870. Het is geweldig bier met veel uiteenlopende varianten. Amstel bier, voor verschillende seizoenen en speciale gelegenheden

Amstel bier
Amstel Light
Amstel Bock

Achtergrond Informatie

Amstel bieren worden gebrouwen door Heineken Brouwerij in Zoeterwoude. Er zijn op dit moment 12 biermerken van Amstel bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Amstel wordt gebrouwen sinds 1870. Amstel bier is geweldig bier met veel uiteenlopende varianten.

Amstel bier, voor verschillende seizoenen en speciale gelegenheden. Om samen iets te vieren of juist ergens bij stil te staan. Om met elkaar te praten of juist heel veel lol te trappen. Amstel bier wordt met liefde gebrouwen voor al die onvergetelijke momenten in het leven.

Alle Amstel merken

 • Amstel 0.0 - Alcoholvrij - 0%

  Amstel 0.0 heeft een volle, frisse smaak.

 • Amstel blond - Blond - 4%

  Amstel Blond heeft een milde en verfrissende pilssmaak.

 • Amstel bock - Bock - 7%

  Amstel Bock heeft een zoetige smaak, met nuances van geroosterde mouten.

 • Amstel Bright - Blond - 5%

  Amstel Bright heeft een frisse en zoete smaak. Het bier smaakt het lekkerst op een mooie warme zomerdag in de zon. Ben je op zoek naar dit heerlijke verfrissende bier? Bestel het eenvoudig op bol.com.

 • Amstel light - Light - 3,5%

  Amstel Light heeft een lichte pilssmaak.

 • Amstel Pilsener - Pils - 5%

  In Amstel proef je de pure, ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en klaterfris water. Het resultaat? Een eindvergist, mild-bitter biertje, met een spontaan karakter. 

 • Amstel Radler - Biermix - 2%

  Amstel Radler is een verfrissende mix van Amstel bier en sprankelend citroenwater. Met maar 2% alcohol is het een licht bier en makkelijk te drinken.

 • Amstel Radler 0.0% - Biermix - 0%

  Amstel Radler 0.0%  is een verfrissende mix van Amstel 0.0% bier en sprankelend citroenwater. Amstel Radler 0.0% is een geheel alcoholvrij bier en wordt gebrouwen zonder kunstmatige toevoegingen.

 • Amstel Radler 0.0% fris - Biermix - 0%

  Deze Amstel Radler 0,0% fris heeft door de toevoeging van citroensap een citroensmaak.

 • Amstel Radler Dubbel Citrus - Biermix - 2%

  Amstel Radler Dubbel Citrus is de extra verfrissende mix van Amstel bier, citroensap en limoensap. Een heerlijk doordrinkbare Radler met een perfecte, frisse smaak.

 • Amstel Radler Dubbel Citrus 0,0% - Alcoholvrij - 0%

  Amstel Radler Dubbel Citrus 0.0% is de extra verfrissende mix van 0.0% bier, citroensap en limoensap. Een heerlijk doordrinkbare Radler met een perfecte, frisse smaak.

 • Amstel Radler Grapefruit - Biermix - 2%

  Geniet van de verfrissende smaak met een subtiel bittertje van de grapefruit. Amstel Radler Grapefruit bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bekijk alle merken

Nieuws items

 • Proefplankje bier

  Einduitslag World Beer Awards 2019

  De einduitslag van de World Beer Awards 2019 zijn bekendgemaakt. In alle negen categorieën werden de beste bieren ter wereld verkozen. Er waren nog vier bieren in de race, maar zij wisten helaas niet te winnen in hun overkoepelende categorie.

  Awards

  23 sep 2019 bij Nieuws

 • Bieren per gemeente

  Welk bier is het populairst in jouw gemeente?

  Er is opnieuw onderzoek gedaan naar het meest getapte bier per gemeente. In de meeste Nederlandse gemeentes wordt in het merendeel van de gevallen Heineken getapt, maar daar zijn zeker uitzonderingen op. 

  Horeca

  17 sep 2019 bij Nieuws

 • Nederlands succes World Beer Awards 2019

  Nederlandse winnende bieren tijdens de World Beer Awards 2019

  Verschillende Nederlandse brouwerijen zijn in de prijzen gevallen tijdens de World Beer Awards 2019. Naast de gouden medailles vind je ook het beste Nederlandse bier per categorie.

  Brouwerijen

  9 aug 2019 bij Nieuws

 • Heineken opent brouwerij in Mozambique

  Heineken heeft brouwerij in Mozambique geopend

  Heineken opent de zestiende brouwerij in Afrika, namelijk in het land Mozambique. Deze brouwerij zal naast de grote merken van Heineken ook een lokaal bier brouwen.

  Brouwerijen

  14 mrt 2019 bij Nieuws

 • Prijzen horecafusten verhoogt

  Prijzen van bier voor de horeca in 2019

  De grootste brouwerijen in Nederland hebben voor hun biermerken de prijzen bekendgemaakt én opnieuw verhoogt voor 2019. Een gemiddelde stijging van 3,5%.

  Horeca

  18 jan 2019 bij Nieuws

 • Onderzoek naar glyfosaat in bier

  Bier in Nederland bevat onkruidverdelger

  Sommige bieren op de Nederlandse markt blijken de onkruidverdelger glyfosaat te bevatten. A Healthy Life deed een laboratoriumonderzoek met 31 bieren. 

  Onderzoek

  26 nov 2018 bij Nieuws

 • Hertog Jan Bastaard

  AD Radler test 2018

  Het AD heeft een panel samengesteld om verschillende Nederlandse en Duitse Radlers te proeven. De bierexperts beoordeelden deze Radler bieren op smaak en velden een oordeel.

  Biermerken

  2 aug 2018 bij Nieuws

 • Amstel en Gösser torps

  Nieuwe bieren voor The SUB: Amstel en Gösser

  Er zijn twee biermerken bijgekomen die je thuis kunt tappen met de Heineken SUB. Voor de thuistap zijn nu ook torps met Amstel en Gösser verkrijgbaar. 

  Bierproducten

  14 jun 2018 bij Nieuws

 • Kratten bier

  Verlies marktaandeel bij minder bieraanbiedingen

  Grote biermerken blijken marktaandeel te verliezen als zij minder stunten met de prijzen in de supermarkt. Inmiddels wordt zo'n 60% van het pils met korting verkocht.

  Marketing

  11 mei 2018 bij Nieuws

 • Amstel komt met hersluitbare Radlerflessen

  Amstel komt met hersluitbare Radlerflessen

  Amstel heeft bekendgemaakt dat ze hun alcoholvrije Radler nu ook in PET flessen zullen verkopen. De flessen zullen 0,5 liter Amstel Radler 0,0% citroen bevatten.

  Biermerken

  4 mei 2018 bij Nieuws

 • innovatieve KwartKrat van Heineken

  KwartKrat van Heineken voor Picnic

  Het KwartKrat is een nauwe samenwerking van Heineken met supermarkt Picnic. Het is een nieuw bierkrat voor de merken Heineken en Amstel, het een kartonnen houder met daarin zes statiegeldflesjes bier.

  Detailhandel

  21 mrt 2018 bij Nieuws

 • Bierprijzen horeca 2018

  Bierprijzen voor de horeca 2018

  Verschillende brouwerijen hebben de nieuwe prijzen van hun biermerken bekendgemaakt voor 2018. Alle grote biermerken hebben opnieuw de bierprijzen verhoogd.

  Horeca

  31 jan 2018 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  Shop items

  120 reacties

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  miep (gast) op 14-10-2019 om 12:33:03

  vraag van miep, hoeveel suiker zit er in de radler, en is dat bij elk merk ongeveer even ???

  Eric van Beeck (gast) op 27-09-2019 om 14:45:00

  helaas staan vandaag de dag voornamelijk citroen radlers in de schappen bij zo ongeveer alle supermarkten. Helaas voor mij want deze vind ik juist niet lekker. De radler die ik wel lekker vond is die met limoen en munt, maar deze wordt helaas niet meer geproduceerd. Mijn advies, ga deze weer produceren al is het maar om iets anders te produceren en aan de consument aan te bieden dat andere merken niet produceren/aanbieden. Een ding is zeker, ik zal zeker 1 van de consumenten zijn die deze radler weer gaat afnemen, maar ik schat dat er veel meer mensen zo over denken.

  Michèle Donker (gast) op 25-09-2019 om 14:00:32

  Mijn man en ik vinden Amstelbock het lekkerst van alle bokbieren. Maar....Het is veel minder verkrijgbaar dan alle andere merken. Boycotten de supermarkten dit merk of maken jullie met opzet een kleine oplage? Bij AH laatst aanbiedingen van alle merken, behalve Amstel. Bij Gall en Gall idem. Hoe komt dat toch? En nog belangrijker: Doe er a.u.b. wat aan.Michèle

  Theo (gast) op 07-08-2019 om 20:00:47

  Ik vond Radler Grapfruit 0.0% altijd erg lekker. Deze nieuwe variant zonder suiker maar gezoet met stevia heeft een bijsmaak en vind ik absoluut niet lekker.

  Zus (gast) op 03-08-2019 om 22:33:38

  Er bestaat geen alcohol vrij bier of wijn. De cardiologen zeggen dat er geen alcohol vrij bier of wijn bestaat. Er zit altijd een vleugje (0,1%) alcohol in.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties