Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Virtueel borrelen met Haarlems tankbier | Jopen bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Virtueel borrelen met Haarlems tankbier

24 april 2020 om 10:56

De Haarlemse brouwerij Jopenkerk organiseert een virtuele borrel op vrijdag 24 en zaterdag 25 April. Zo kan je hun limited edition bier tappen en drinken!

Bar in de Jopenkerk
Jopenkerk Neon
Virtueel borrelen

Virtueel borrelen met Haarlems tankbier

Vrijdag 24 en zaterdag 25 april worden 3000 blikken bier uit de biertanks van Jopen verkocht in de Haarlemse Jopenkerk. Compleet met uniek handgeschreven label, worden de limited edition blikken vanuit de biertanks voor je getapt. Laat je blikken vullen met jouw Jopen favorieten: Mooie Nel IPA, Blurred Lines NEIPA, Adriaan Wit en Craft Pilsener

De blikken worden ter plekke vanuit de biertanks gevuld met een van de vier bieren naar keuze. Een handgeschreven label met het alcoholpercentage en de biernaam maakt je limited edition blikken compleet. De 4-packs (4 x 44cl) worden verkocht voor €12,95 op vrijdag 24 en zaterdag 25 april van 15:00 tot 19:00 in de Jopenkerk.

Lees ook

Virtuele Jopenbar

Aan het drinken van deze biertjes is ook zeker gedacht. We missen allemaal de borrel met vrienden, familie en collega's. Je ziet daarom allerlei digitale VrijMiBo's ontstaan. Allemaal leuk en aardig, maar zo’n rommelige woon- of studeerkamer is toch echt minder gezellig dan de sfeervolle bars. Jopenbier biedt een hele range aan virtuele achtergronden, die hier verandering in brengen. Nieuwsgierig geworden? Download hier de achtergronden en borrel nu met je vrienden in de Jopenkerk via Zoom.

Jopenkerk

Bij de Jopenkerk staan we niet stil en bereiden we ons voor op de 1,5 meter samenleving. Daarnaast is er een 'Anything but Boring' neon sign boven de bar geïnstalleerd en twee jonge, Haarlemse artiesten, Elisabeth Ruijgrok & Phylos Donkertino, gaan aan de slag met een toffe custom muurschildering. Jopen Neon Sign: Anything but Boring

Over Jopen

Het in 1994 geboren Jopen brouwt onder het motto anything but boring. Alles wat uit de ketel komt is daarom lekker onverwacht en niet normaal lekker. En mocht je Jopen ergens tegen het lijf lopen, reken er dan maar op dat ze er alles aan doen om elk laatste druppeltje dufheid uit je dag te persen.

Cookie instellingen