Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

We slaan massaal goedkoop bier in :)

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

We slaan massaal goedkoop bier in :)

21 augustus 2007 om 23:07

Na een vakantiedipje qua bezoekers eind juli en begin augustus op GoedkoopBier.nl, wordt de site deze en vorige week weer druk bezocht en dit resulteert in nieuwe records!

We slaan massaal goedkoop bier in :)

Lees ook

Elke website heeft er last van: vakantie. Hoe meer mensen op vakantie en hoe lekkerder weer, des te minder worden internetsites bezocht. Ook deze site had er traditioneel last van (zie de statistieken).

Maar na de vakantie is dit jaar een duidelijke stijging te merken. Al het bier is in de vakantie op en dus moet er één of meerdere nieuwe kratjes, blikken, flesjes aangeschaft worden. De bieraanbiedingen pagina wordt massaal bezocht en dit leidde afgelopen week al tot een weekrecord van 18.406 bezoekers en 52.320 opgevraagde pagina's. Ook gisteren werd er een nieuw record gevestigd, dit keer een dagrecord: bijna 5.000 mensen kwamen op de site en meer dan 4.000 bezoekers namen een kijkje op de pagina met alle bieraanbiedingen!

GoedkoopBier.nl bestaat op 23 augustus 2007 exact vijf jaar en dat de site qua bezoekers nog steeds groeit doet ons een groot plezier!

Cheers!

Cookie instellingen