Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Weer strenge eisen bierverkoop op Koninginnedag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Weer strenge eisen bierverkoop op Koninginnedag

24 april 2012 om 09:30

Supermarkten en horeca in Amsterdam hebben te maken met strenge eisen omtrent de bierverkoop.

Bier hoed Supermarkten mogen net zoals in 2011 maar weinig bier verkopen. De gemeente Amsterdam heeft bepaald dat op Koninginnedag 2012 per klant maar één blikje bier verkocht mag worden. En het verkopen van gekoeld bier mag al helemaal niet!

Feesten

De grote feesten in Amsterdam hebben strenge toegangscontroles. Bij binnenkomst wordt je gefouilleerd en wordt er gecontrolleerd dat je geen bier binnensmokkelt. De Amsterdamse horeca zal proberen het alcoholmisbruik tegen te gaan door geen meters bier te verkopen, ook zal er niet worden doorgeschonken aan zichtbaar dronken mensen.

Lees ook

AH dicht

Op verzoek van burgemeester Eberhard van der Laan sluit de Albert Heijn nagenoeg al haar vestigingen in het centrum van Amsterdam. De supermarktketen zegt de veiligheid van haar personeel niet te kunnen waarborgen als cassières moeten gaan toezien op de "één-bier-per-klant-regel".

Veel blik bier aanbiedingen

Desalniettemin spelen supermarkten deze week wel in op aankomende Koninginnedag. Bijna elke supermarkt heeft bier in blik in de aanbieding, op dit moment zjin er 38 blik bier aanbiedingen en ook de Albert Heijn doet gewoon mee met drie Heineken aanbiedingen: een sixpack blikjes van 33cl, een sixpack halve liter blikken en een blikkoffer van 12 blikjes Heineken bier.

Het meerendeel van de Nederlanders maakt van Koninginnedag een groot gezellig feest. Laten we dat met z'n allen dit jaar ook weer gewoon doen. Proost!

Maxima gooit met bier

Cookie instellingen