Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Weihenstephan proost op het leven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Weihenstephan proost op het leven

08 juni 2020 om 16:06

Weihenstephan heeft een nieuwe merkpositionering en visuele identiteit gekregen. De oudste brouwerij ter wereld uit het Duitse Beieren proost op het leven.

Weihenstephan shop activatie
Weihenstephaner Pils Logo
Weihenstephaner Hefe Weisse

Proosten op...

De oudste brouwerij ter wereld, de Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan, moedigt bierliefhebbers aan het leven te vieren zonder concessies. Zelf overwon de brouwerij in haar bijna duizendjarige geschiedenis talloze tegenslagen maar bleef altijd gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit. Nu geldt Weihenstephaner Hefeweizen wereldwijd als benchmark voor tarwebier. Met de nieuwe campagne ‘Op: …’, die door Lemon Scented Tea is ontwikkeld, wordt het proostmoment telkens op een nieuwe wijze gevierd.

Lees ook

Klinkt goed 

Proosten met Weihenstephan Hefe Weisse Bas Besselink, General Sales en Marketing Manager van Bier&cO: “De proostmomenten sluiten we af met de campagneregel ‘Klinkt goed’. Positief en vooruitkijkend naar nieuwe successen en avonturen. En dat klinkt net zo goed als het klassieke, kenmerkende geluid van twee klinkende Stephani-glazen, waarmee je traditioneel met de bodem van het glas proost.” 

Nieuw Weihenstephan design

Het nieuwe design is geïnspireerd op de typische Beierse ruit, die onder andere te zien is in de vlag van de deelstaat Beieren. Tim ten Dam, creatief directeur Lemon Scented Tea: “We vonden het belangrijk om rekening te houden met de oorsprong en rijke historie van het merk. Uiteraard wel in fris jasje.”

De eerste uiting van de nieuwe visuele identiteit is een retail activatie voor Weihenstephaner Hefeweizen in Albert Heijn, ondersteund met een social campagne. Eind dit jaar wordt de campagne internationaal uitgerold in onder andere Duitsland en Amerika.

Cookie instellingen