Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

World Series of Beer Pong zonder bier?

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wereldkampioenschappen Beer Pong zonder bier?

25 november 2013 om 14:12

Een drankspel zonder drank? De organisatoren van de World Series of Beer Pong willen het bier in de bekers vervangen door... water! 

Wereldkampioenschappen Beer Pong zonder bier?

De World Series of Beer Pong

Ook dit jaar wordt er in Las Vegas weer het wereldkampioenschap Beer Pong georganiseerd. Dit kampioenschap is de grootste Beer Pong wedstrijd ter wereld. Een drankspel voor meer dan 1000 spelers! Want van 1 tot 5 januari 2014 strijden meer dan 1000 deelnemers om de hoofdprijs van 50.000 dollar (zo'n 37.000 euro). Het drankspel verandert zo langzaamaan in een serieuze sport!

Lees ook

Bier wordt water

Het kan in het conservatieve Amerika een probleem zijn om bierdrinkende mensen op de nationale TV te tonen. Daarom wordt dit jaar de originele inhoud van de bekers, namelijk bier, vervangen door water. Hiermee wil de organisatie bereiken dat de "sport" meer bekendheid krijgt.

Hoe speel je Beer Pong?

Beer Pong is een drankspel waarin behendigheid een grote rol speelt. Kijk voor de uitgebreide spelregels van Beer Pong bij onze drankspellen. Hier vind je ook grappige variaties op de standaard spelregels en andere drankspellen!

Thuis ook een potje Beer Pong spelen met je vrienden? Neem even een kijkje in de shop van Biernet voor de officiele Beerpong Tafel.