Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

WilliamsWarn persoonlijke bierbrouwerij en biertap

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

WilliamsWarn persoonlijke bierbrouwerij en biertap

21 april 2011 om 17:40

Twee Nieuw-Zeelandse uitvinders (Williams en Warn) hebben een persoonlijke bierbrouwerij en tap in een gemaakt.

De twee uitvinders introduceerden de zogenaamde WilliamsWarn woensdagmiddag in Auckland. Het gepatenteerde apparaat bevat een roestvrij stalen drukvat, een regelaar voor het koolzuurniveau, een temperatuurcontroller, een afvalafvoer en uiteraard een tap en plateau waar bierglazen op te zetten zijn. Gebruikers zouden in staat zijn om binnen zeven dagen bier te brouwen.

WilliamsWarn wordt sinds deze week verkocht in Nieuw-Zeeland. Later volgt uitbreiding naar de rest van de wereld. Williams: "We praten al met partijen in Qatar, Dubai en expats die wonen in landen waar het bier te duur is om te kopen. Zij zijn erg enthousiast over de mogelijkheid om bier te brouwen in hun eigen huis. " WilliamsWarn werd ontwikkeld met behulp van subsidie van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Wetenschap en Innovatie.

Lees ook

De persoonlijke brouwerij is niet goedkoop: 5.660 Australische dollar en dat is meer dan €4.000! Wellicht kun je dus beter een alles-in-één-brouwerij-biertap op www.bestbrouw.nl bestellen (kost maar €85,-).

 

Bron: nuzakelijk

Cookie instellingen