Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Win het lekkerste bier ter wereld bij Biernet.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Win het lekkerste bier ter wereld bij Biernet.nl

28 november 2012 om 10:20

Om de officiele opening van Biernet.nl te vieren hebben we nu een wel heel speciale actie: like ons op Facebook en maak kans op een geschenkbox Westvleteren XII, het lekkerste bier ter wereld!

Like ons op Facebook
Sint Sixtus Abdij
Westvleteren XII

Lekkerste bier ter wereld

Om de officiële opening  van Biernet.nl te vieren, de grootste biersite van Nederland, hebben wij een wel hele speciale actie! Je maakt nu kans op het lekkerste bier ter wereld: Westvleteren XII. Dit bier is niet zomaar overal te koop, en dat maakt het nou net zo speciaal. De gespecialiseerde Amerikaanse website RateBeer.com heeft Westvleteren XII in 2012 wederom gekroond tot het beste bier van de wereld. De RateBeer Awards worden jaarlijks uitgereikt. In totaal zijn er meer dan 140.000 bieren van ruim 12.000 brouwers wereldwijd beoordeeld.

Verkrijgbaarheid

Westvleteren XII is een trappistenbier dat wordt gebrouwen door de broeders van de Sint-Sixtusabdij. Het bier wordt normaal niet verkocht aan winkels en horeca, het is officieel alleen te koop bij de abdij. En zelfs dan kunnen de broeders niet altijd aan de vraag voldoen, ze kiezen er namelijk voor om hun brouwerij kleinschalig te houden. In november 2011 gebeurde echter het ongelofelijke: om de heropbouw van de abdij te financieren zagen de broeders geen andere optie dan verkoop van dit heerlijke bier buiten de muren van de abdij. Het bier was tijdelijk te vinden in alle Belgische Colruytwinkels.

Lees ook

Ook ons landje werd niet overgeslagen: er werden 7.500 speciaal voor deze gelegenheid samengestelde geschenkboxen beschikbaar gesteld voor verkoop via de Sligro. Natuurlijk waren deze binnen no-time uitverkocht. En wij hebben er één!

Like ons op Facebook

Om kans te maken op deze prachtige geschenkbox van Westvleteren XII, met een inhoud van maar liefst zes flesjes en twee prachtige bokalen, hoef je maar één simpel ding te doen: Like ons op Facebook!  Zodra er 1000 likes zijn, wordt de geschenkbox verloot onder de 1000 eerste likes. En behalve dat blijf je nu ook altijd makkelijk op de hoogte van alle nieuwe updates, aanbiedingen, trends en ontwikkelingen rondom bier.

Een kans die de echte bierliefhebber natuurlijk niet kan laten liggen!