Engelsen maken bierviltjes voor een goed doel

WK bierviltjes voor een goed doel

Twee Britse creatievelingen hebben unieke bierviltjes ontworpen voor verschillende Londense cafés. Elk bierviltje representeert een beroemd WK voetbal moment.

11 juli 2018 om 15:19


World Cup bierviltjes

Een van de designsHet project is gestart door Gordon Reid en Callum Stephenson. Gordon runt design agency Middle Boop, Callum is een creatieve vriend van hem. Ze waren de kwartfinales aan het kijken toen ze ineens een idee kregen - mooie momenten uit het WK uitlichten op bierviltjes.

Deze worden dan door Londen verspreid en online verkocht om geld op te halen voor Football Beyond Borders. Dit is een liefdadigheidsdoel dat zich inzet voor educatie. Football Beyond Borders gebruikt voetbal als een soort aanspreek-tool om jongeren te helpen.

Opbrengsten

Football Beyond BordersFootball Beyond Borders is op dit moment bezig met een fundraiser om een nieuwe ruimte te creëren in Brixton, Londen. Deze gaan ze gebruiken als hoofdkantoor, leerplek en vrijplaats voor Londense jongeren die in de problemen zitten. Het geld dat wordt opgehaald met de verkoop van de bierviltjes gaat allemaal naar deze fundraiser.

Ken jij de beroemde voetbal momenten die op deze bierviltjes staan afgebeeld? Er staan ook een beroemde Nederlandse WK momenten bij! Bekijk de bierviltjes op de website van Weird World Cup. Heb je liever gepersonaliseerde bierviltjes

WK bierviltjes

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bud light

Super Bowl 2011-Dog Sitter

Ook Bud Light was goed vertegenwoordigd tijdens de Super Bowl

Meer reclames van Bud light

Laatste reacties