Zuster Agatha van de Muifelbrouwerij

Zuster Agatha pakt goud!

Het bier Zuster Agatha van de Muifelbrouwerij uit Oss in de prijzen gevallen tijdens de Dutch Beer Challenge. In de categorie Donker/Gerstewijn won Zuster Agatha een gouden medaille.

06 april 2018 om 15:45


Trotse brouwer

Gouden medaille voor Zuster Agatha van de MuifelbrouwerijMuifelbrouwer Martin Ostendorf is super trots: "Zuster Agatha is al sinds 2006 de parel van de Muifelbrouwerij. In 2015 werd het bier al uitgeroepen tot lekkerste bier van Brabant, nu zijn wij natuurlijk super trots dat we wederom een mooie prijs in ontvangst mogen nemen."

Dutch Beer Challenge 2018

Voor de 2018 editie van de Dutch Beer Challenge werden 397 bieren ingezonden in 24 verschillende biercategorieën. Er werden in totaal 65 medailles uitgereikt, waarvan 19 gouden. De gouden medaille winnaars dingen mee naar de de Mitra Award ‘Het Beste Bier van Nederland 2018.’ De winnaar van deze prestigieuze Nederlandse bieraward zal bekend gemaakt worden tijdens het openingsfestival van de Week van het Nederlandse Bier op 24 mei 2018 in De Grote Kerk in Den Haag.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Grolsch Radler 0.0% Citroen

The Real Thing
Commercial van Grolsch Radler 0,0%. Een man zit buiten aan de bar en vraagt om 'The Real Thing'. De barman aarzelt niet en geeft hem een Grolsch 0.0 Radler.

Meer reclames van Grolsch Radler 0.0% Citroen

Laatste reacties