Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De gezichten achter Biernet.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Het ontstaan van Biernet.nl

Biernet.nl bestaat sinds 2012 en is ontstaan uit Goedkoopbier.nl. Deze voorloper van Biernet.nl is in 2002 opgestart als allereerste prijsvergelijk website gericht op bier!

Goedkoopbier.nl was een website die in eerste instantie enkel gericht was op bier aanbiedingen. Na tien jaar zijn hier, behalve aanbiedingen, ook diverse andere onderwerpen omtrent bier bijgekomen. De naam van de website klopte niet meer met de inhoud van de site en daarom hebben wij de beslissing genomen om over te stappen op de huidige naam en website: Biernet.nl.

De mensen achter Biernet.nl

Jeroen (oprichter)

Jeroen Jaspers; eigenaar Biernet.nl Jeroen is de oprichter van Biernet.nl. Hij heeft zo'n beetje alle bieren ter wereld geproefd. Thuis drinkt hij het liefst zoveel mogelijk verschillende bieren. Een St. Bernardus Abt 12, een Hertog Jan Grand Prestige of een ander krachtig biertje vindt hij heerlijk.

Op het terras heeft een Erdinger Hefe Weisse zijn voorkeur en in de kroeg met vrienden bestelt hij het liefst een koud pilsje.

Jeroen is de eigenaar van Biernet.nl en heeft daarmee daadwerkelijk van zijn hobby zijn werk gemaakt.

Diederik (hoofdredacteur)

Diederik van Korven van Jaspers Media Diederik werkt sinds augustus 2015 bij Biernet.nl. Hij is geboren in Duitsland en opgegroeid in Twente. Deze beide feiten hebben zijn biersmaak gedeeltelijk bepaald. Hij houdt van Grolsch en hij nuttigt geregeld een goede Duitse Weizen, Schneider Weisse is zijn favoriet! 

Tijdens het studeren in Groningen heeft hij bij de Pintelier en de Koffer het speciaalbier ontdekt. Bijvoorbeeld een Gouden Carolus Tripel of een Grimbergen Blond.

Jetske (marketeer)

Jetske Jaspers aan het werk :) Jetske is sinds het begin van Biernet.nl betrokken bij de marketing en user experience van ons platform. Haar Friese roots geven een nuchtere en frisse kijk op bier(net). 

Bier uit de bierlaars is voor Jetske geen probleem, maar het liefst gaat ze voor een fris en fruitig bier. IJwit drinkt ze graag, onder de molen, op het terras van Brouwerij 't IJ

Marc (developer)

Marc van Unen geniet van een biertje Marc werkt sinds augustus 2017 als Lead Developer bij Biernet. Hij is een kei in webdevelopment en beheerst PHP, MySQL, jQuery, HTML/CSS en JavaScript. Naast het programmeren is hij een fanatiek Free Runner en is hij gek op Virtual Reality.

Marc houdt het vrij eenvoudig qua bieren, hij gaat bijna altijd voor pils. Zo tikt hij geregeld een Brouwers Pilsener weg, maar Brand pils is zijn favoriet! Ook is hij een van de weinigen bij Biernet die nog wel eens geniet van alcoholvrij bier

Carty (developer)

Leeyohn Carty is een developer van Biernet Leeyohn Carty is geruime tijd betrokken bij de techniek achter Biernet. Sinds begin 2014 is hij bezig om onovertroffen code te maken, waardoor Biernet op elk device en op elk moment goed werkt en vooral gebruiksvriendelijk is.  

Carty heeft bier steeds meer weten te omarmen. Toen hij in 2014 bij Biernet begon lustte hij totaal geen bier. Nu zal hij wel moeten, aangezien Carty een fervent (maar matig) Beer Pong speler is. 

Kelvin (developer)

Kelvin Noordenbos van Biernet Kelvin Noordenbos werkt sinds 2017 bij Biernet en weet met zijn enthousiasme iedereen mee te krijgen in de mooie wereld van het 'proggen'. 

Kelvin heeft Engelse roots en je kunt hem dan ook wakker maken voor een lekkere traditionele Ale. Nu hij op het HBO studeert bezoekt hij geregeld de bars bij de campus om te genieten van speciaalbieren van bijvoorbeeld Brouwerij 't IJ of Brasserie d'AChouffe