Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Durobor Expertise bierproefset | 4-delig

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Durobor Expertise bierproefset - 4-delig

Een set prachtige bierglazen voor diverse lichte, donkere en speciaal bieren. Deze set bestaat uit 4 bierglazen met inhoudsmaten van 58, 56, 50 en 38 cl.

Durobor Expertise bierproefset - 4-delig

Durobor Expertise bierproefset - 4-delig kopen

€ 29,95

Geur- en kleur zijn belangrijke elementen bij het proeven en beoordelen van bier. Ook de vorm van het bierglas speelt hierbij een essentiële rol. Durobor heeft perfect ingespeeld op deze kernwaarden met deze 4-delige Expertise bierproefset. Deze prachtige set bestaat uit 4 verschillende bierglazen, met ieder de juiste eigenschappen voor verschillende soorten bier. Daarnaast is deze bierproefset ook erg leuk om te geven als relatiegeschenk of een cadeau voor een verjaardag.

Glas 1 - Abbaye - 50 cl Dit glas is erg geschikt voor het proeven van bieren met subtiele aroma’s en een hoge gisting, zoals abdijbieren. De aroma’s van het bier stijgen door de brede kelk goed op en daarnaast zorgt het ervoor dat het schuim de juiste kraag en dikte krijgt. De voet heeft de perfecte hoogte waardoor er een minimale warmte-uitwisseling ontstaat.

Glas 2 - Danube - 58 cl Dit bierproefglas is zeer geschikt voor witte- en lichte bieren. De smalle basis van het glas bevordert een brede kraag, die de schuimvastheid verbetert. De bredere kelk zorgt voor een optimale smaakbeleving tijdens het proeven van het bier.

Glas 3 - Tulip - 56 cl Engelse en Ierse bieren proef je het best met het eenvoudige, licht bolle Tulipglas. Door de bolle kelk wordt er een romig schuim gecreëerd, zoals je dat ziet bij het beroemde stoutbier.

Glas 4 - Sevilla - 38 cl Liefhebber van blond- en fruitbieren met een lage gisting? Het Sevillaglas is het perfecte glas om deze bieren te proeven en te beoordelen. De hoge vorm zorgt er namelijk voor dat de aroma’s worden omgezet in stevig fruitig schuim. De nauwe kelk behoudt de smaak van het bier goed. Daarnaast zorgt de voet eveneens voor een minimale warmte-uitwisseling. 

Bierglazen

Cookie instellingen