Detox Complex

Detox Complex is een unieke samenstelling van Smartlab ter bevordering van het herstel na alcoholgebruik.

Toegevoegd op:22-01-2008 om 16:10
Toegevoegd door:admin
Categorie:Pillen

detox complex

Detox Complex is een unieke samenstelling van Smartlab ter bevordering van het herstel na alcoholgebruik. Het is gebaseerd op lignisul MSM (methylsulfonylmethaan), vitamines en mariadistel extract.

MSM werd voor het eerst geïsoleerd aan de University of Oregon Medical School begin jaren tachtig. Onderzoek wees uit dat MSM een natuurlijke sulfaatsamenstelling is die in alle organismen voorkomt. Het is na water en natrium de meest voorkomende stof in ons lichaam. Het zorgen voor een beter herstel na alcoholgebruik is maar een van de vele functies die het in onze lichaam heeft.

Mariadistel (Silybum marianum) wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt in diverse preparaten. Zo werd het al bij de oude Grieken en Romeinen gebruikt om de lever te beschermen. Het helpt de lever te reinigen en stimuleert de productie van nieuwe levercellen. De actieve koolstof neutraliseert het maagzuur, stabiliseert de maagwand en zorgt ervoor dat gifstoffen sneller kunnen worden afgevoerd.

Detox complex zorgt dat je na een avond met veel alcoholgebruik weer fris en zonder brak gevoel de dag kunt beginnen. Organen en lichaamsfuncties zijn minder aangetast.

Neem bij de eerste en bij elke 8ste alcoholische consumptie, en voor het slapen gaan, 2 tabletten en je zult je veel frisser voelen!

Detox Complex is te bestellen op Drogisterij.net voor €15,95 per pot.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Andere tips tegen de kater

Laatste reacties