Het Kater Koobkoek

Het Kater Koobkoek staat vol recepten voor gerechten die je helpen om van je kater af te komen.

Toegevoegd op:25-08-2011 om 10:10
Toegevoegd door:admin
Categorie:Eten & Drinken

kater koobkoek

Ja, de titel is juist, het is Het Kater Koobkoek en niet Kookboek. Misschien had de schrijver een glaasje te veel op?

Het Kater Koobkoek is een kookboek met een volledig nieuwe benadering van de kater. Het boek is oorspronkelijk geschreven door de Engelse auteur P.G. Wodehouse. Volgens de schrijver zijn er zes verschillende katers te onderscheiden:
1 De naaimachine
2 De cementmolen
3 De komeet
4 Het atoom
5 Het kapotte kompas
6 De gremligboogie

Volgens de schrijver is kater 6, De Gremligboogie, de ergste kater. Voor deze kater wordt een zeer licht ontbijt aangeraden. Heb je een kapot kompas dan eet je een normale hoeveelheid eten met veel vlees en eieren. Voor elke soort kater zijn er aparte gerechten.

In het boek staan eerst de verschillende katers beschreven en voor elke kater worden er weer verschillende gerechten aangeraden. De schrijver heeft een aantal tests die helpen om de juiste diagnose te stellen. Een grappig boek, waar misschien wel een kern van waarheid in zit? Wie gaat er van het weekend helemaal van de kaart en kan de dag erna dit boek proberen? We horen graag de ervaring...

'A hangover is an opportunity to see and taste the world in a new way. Try enjoying your hangover rather than simply enduring it. I'm going to show you how', aldus de auteur.

Dit boek (120 pagina's) kost €9,95 en je bestelt dit boek:
Bol.com - Bruna - Boek.net - Cosmox.nl

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Andere tips tegen de kater

Laatste reacties