Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Amstel Krat Aanbieding | Aanbiedingen Amstel kratten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Amstel krat aanbieding

Kratten Amstel met korting bij Nederlandse winkels vind je in het overzicht. Bekijk alle Amstel krat aanbiedingen en vergelijk de prijzen van het bier. In dit krat zitten 24 flesjes Amstel Bier met een inhoud van 30cl. 

Amstel Pilsener is een pils uit Nederland dat wordt gebrouwen door Heineken. Vandaag zijn er 7 aanbiedingen van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Amstel Pilsener.

Amstel krat aanbieding
Amstel bier
Amstel logo

Amstel Pilsener krat 24x0,30 kopen

Amstel Pilsener krat 24x0,30 is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 5

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Blikjes
 • Flessen
 • Fusten
 • Aanbiedingen van kratten Amstel

  Kratten Amstel worden meestal bij meerdere winkels met korting aangeboden. Het krat is in Nederland in veel gevallen de voordeligste verpakkingsvorm, wat inhoudt dat de prijs per liter meestal het laagst is als je een krat bier in de aanbieding koopt. Deze Amstel kratten hebben een inhoud van 24 flesjes die weer 30cl bier per stuk bevatten. Daarmee zit er in dit krat 7,2 liter Amstel pils. 

  Ben je benieuwd of er acties, kortingen of reclames zijn van Amstel kratten? Bekijk het overzicht en vergelijk de prijzen voor een krat bier bij verschillende Nederlandse supermarkten, slijterijen en groothandels. 

  Amstel bier, ook wel 'ons bier', is een typisch Nederlands pils dat al sinds 1870 wordt gebrouwen. De naam is afgeleid van de rivier de Amstel die door Amsterdam loopt. Het Amsterdamse Amstel Pilsener bevat 5% alcohol en is sinds 1968 eigendom van Heineken.

  Cookie instellingen