Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria kratje aanbieding | Krat met 12 flesjes korting

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria kratje aanbieding

Korting op het Bavaria krat met 12 flesjes? Het kratje Bavaria dat in Nederland het meest wordt verkocht is het 'halve' krat met 12 flesjes van 30cl. Bekijk alle acties, kortingen, aanbiedingen en reclames van dit krat Bavaria pils.

Bavaria Pilsener is een pils uit Nederland dat wordt gebrouwen door Bavaria. Vandaag zijn er 8 aanbiedingen van een krat van 12 flesjes á 0,30 liter van Bavaria Pilsener.

Bavaria kratjes aanbieding
Bavaria logo
Bavaria header

Bavaria Pilsener krat 12x0,30 kopen

Bavaria Pilsener krat 12x0,30 is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 7

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Blikjes
 • Flessen
 • Fusten
 • Aanbiedingen van kratjes Bavaria

  Kratjes Bavaria worden meestal bij meerdere winkels met korting aangeboden. Bavaria is het enige grote Nederlandse grote pilsmerk dat het meeste van zijn bier verkoopt in kratjes met 12 flesjes bier. In Nederland is het krat in veel gevallen de voordeligste verpakkingsvorm, wat inhoudt dat de prijs per liter meestal het laagst is als je een krat bier in de aanbieding koopt. Deze Bavaria kratjes worden ook wel 'halve' kratten genoemd, omdat er in plaats van 24 maar 12 flesjes van 30cl inzitten. Daarmee zit er in dit kratje 3,6 liter Bavaria pils. 

  Ben je benieuwd of er acties, kortingen of reclames zijn van Bavaria kratten? Bekijk het overzicht en vergelijk de prijzen voor een krat bier bij verschillende Nederlandse supermarkten, slijterijen en groothandels. 

  Bavaria Premium Pilsener is het paradepaardje van de familiebrouwerij uit Lieshout. Het is een fris pils, dat niet zo heel bitter is. Bavaria bier wordt wereldwijd in verschillende landen verkocht en in Nederland kennen we het onder de slogan: 'Zo, nu eerst een Bavaria'. 

  Cookie instellingen