Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bintang in de aanbieding | Aanbiedingen van bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bintang aanbieding

Alle actuele Bintang aanbiedingen vind je hier. In het onderstaande overzicht zie je of Bintang in de aanbieding is op dit moment. Vandaag zijn er aanbiedingen van Bintang.

Bintang is een pils uit Ierland en wordt gebrouwen door Heineken Brewery Ireland.

Bekijk ook kratten, dozen, flessen, blikjes of fusten bier in de aanbieding.

Bintang kopen

Bintang is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Flessen
 • Blikjes
 • Fusten
 • Bier in de aanbieding

  Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler. Ben je op zoek naar een bieraanbieding van een krat bier, een sixpack of een blik bier? In het overzicht vind je alle actuele acties, reclames en kortingen op bier bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

  Je hebt de mogelijkheid om jouw favoriete bieren en/of winkels als favoriet op te slaan, zodat je nooit meer kortingen, acties, reclames of aanbiedingen van jouw favoriete bier bij een winkel in jouw buurt hoeft te missen. Tegenwoordig kun je bij veel winkels bier kopen door het online te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met kratten pils en je ook direct andere boodschappen thuisbezorgd krijgt. Als je nog statiegeld thuis hebt staan dan neemt de bezorger dit voor je mee en trekt hij dat bedrag van je bestelling af. 

  Korting op speciaalbier en pils

  In het overzicht vind je de actuele korting op al het bier bij Nederlandse aanbieders. Je kunt gemakkelijk filteren op biersoorten, verpakkingen of winkels. Naast de kortingen die wekelijks op kratten bier zitten is het ook ook voor de speciaalbierliefhebber interessant om deze pagina in de gaten te houden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op speciaalbier, biologisch bier, Trappist of glutenvrij bier.

  Bintang aanbiedingen

  Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen, maar is Bintang in de aanbieding op dit moment? Als je houdt van Bintang kun je in het overzicht bekijken welke aanbiedingen van dit biermerk er op dit moment zijn. Zo bespaar je geld en smaakt je Bintang biertje je misschien nóg beter. Bekijk het overzicht en vergelijk alle reclames, acties en kortingen op Bintang bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

  Meer Bintang en bieraanbiedingen

  Info over Bintang

  Standaardprijzen van Bintang

  Alle bieraanbiedingen