Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dors krat aanbieding | Aanbiedingen van kratten bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dors krat 24x0,30 aanbiedingen

Een Dors krat 24x0,30 aanbieding. Vandaag zijn er helaas geen aanbiedingen van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Dors.

Dors is een pils uit Nederland en wordt gebrouwen door Bavaria.

Dors Pilsener krat
Dors Pilsener

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 6

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Flesjes
 • Flessen
 • Blikjes
 • Fusten
 • Bier in de aanbieding

  Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler. Ben je op zoek naar een bieraanbieding van een krat bier, een sixpack of een blik bier? In het overzicht vind je alle actuele acties, reclames en kortingen op bier bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

  Je hebt de mogelijkheid om jouw favoriete bieren en/of winkels als favoriet op te slaan, zodat je nooit meer kortingen, acties, reclames of aanbiedingen van jouw favoriete bier bij een winkel in jouw buurt hoeft te missen. Tegenwoordig kun je bij veel winkels bier kopen door het online te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met kratten pils en je ook direct andere boodschappen thuisbezorgd krijgt. Als je nog statiegeld thuis hebt staan dan neemt de bezorger dit voor je mee en trekt hij dat bedrag van je bestelling af. 

  Korting op speciaalbier en pils

  In het overzicht vind je de actuele korting op al het bier bij Nederlandse aanbieders. Je kunt gemakkelijk filteren op biersoorten, verpakkingen of winkels. Naast de kortingen die wekelijks op kratten bier zitten is het ook ook voor de speciaalbierliefhebber interessant om deze pagina in de gaten te houden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op speciaalbier, biologisch bier, Trappist of glutenvrij bier.

  Dors krat 24x0,30 aanbieding

  Dors is het huismerk van Jumbo, een pilsner met een frisse en fruitige smaak.

  Dors krat 24x0,30 aanbiedingen vind je in het overzicht. Bekijk ook alle Dors aanbiedingen of bezoek de pagina met alle actuele bieraanbiedingen in Nederland.