Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch herfstbok blik aanbieding | Aanbiedingen van blikjes bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch herfstbok blik 50cl aanbiedingen

Een Grolsch herfstbok blik 50cl aanbieding. Vandaag zijn er 4 aanbiedingen van een blik van 0,50 liter van Grolsch herfstbok.

Grolsch herfstbok is een herfstbok uit Nederland en wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij.

Grolsch Herfstbok blik 0,5l
Grolsch Herfstbok
Grolsch Rijke Herfstbok

Grolsch herfstbok blik 50cl kopen

Grolsch herfstbok blik 50cl is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 13

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Flessen
 • Blikjes
 • Fusten
 • Bier in de aanbieding

  Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler. Ben je op zoek naar een bieraanbieding van een krat bier, een sixpack of een blik bier? In het overzicht vind je alle actuele acties, reclames en kortingen op bier bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

  Je hebt de mogelijkheid om jouw favoriete bieren en/of winkels als favoriet op te slaan, zodat je nooit meer kortingen, acties, reclames of aanbiedingen van jouw favoriete bier bij een winkel in jouw buurt hoeft te missen. Tegenwoordig kun je bij veel winkels bier kopen door het online te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met kratten pils en je ook direct andere boodschappen thuisbezorgd krijgt. Als je nog statiegeld thuis hebt staan dan neemt de bezorger dit voor je mee en trekt hij dat bedrag van je bestelling af. 

  Grolsch herfstbok blik 50cl aanbieding

  Grolsch Herfstbok is een seizoensbier van lage gisting, met een alcoholpercentage van 6.5%. Dit is het meest gedronken bockbier in Nederland.

  Grolsch herfstbok blik 50cl aanbiedingen vind je in het overzicht. Bekijk ook alle Grolsch herfstbok aanbiedingen of bezoek de pagina met alle actuele bieraanbiedingen in Nederland.