Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken krat aanbieding | Korting op kratten Heineken

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken Pilsener krat 24x0,30 aanbiedingen

Kratten Heineken met korting bij Nederlandse winkels vind je in het overzicht. Bekijk alle Heineken krat aanbiedingen in de supermarkt, slijterij of online en vergelijk de prijzen van het bier. In dit krat zitten 24 flesjes Heineken pils met een inhoud van 30cl. 

Heineken Pilsener is een pils uit Nederland dat wordt gebrouwen door Heineken. Vandaag zijn er 6 aanbiedingen van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Heineken Pilsener.

Drie Heineken kratten gestapeld op een houten vloer
Heineken Pilsener flesje
Heineken krat in de aanbieding

Heineken Pilsener krat 24x0,30 kopen

Heineken Pilsener krat 24x0,30 is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 6

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Blikjes
 • Flessen
 • Fusten
 • Aanbiedingen van kratten Heineken

  Meestal zijn er meerdere winkels die kratten Heineken met korting aanbieden. Het krat is in Nederland in veel gevallen de voordeligste verpakkingsvorm, wat inhoudt dat de prijs per liter meestal het laagst is als je een krat bier in de aanbieding koopt. Deze Heineken kratten hebben een inhoud van 24 flesjes die weer 30cl bier per stuk bevatten. Daarmee zit er in dit krat 7,2 liter Heineken pils. 

  Ben je benieuwd of er acties, kortingen of reclames zijn van Heineken kratten? Bekijk het overzicht en vergelijk de prijzen voor een krat bier bij verschillende Nederlandse supermarkten, slijterijen en groothandels. 

  Heineken Pilsener is overal in de wereld te herkennen. De rode ster, het groene flesje. Het lijkt net alsof je een oude vriend begroet. Een lekker koud en fris pilsener dat sinds 1873 dichtbij en ver geschonken wordt en wordt gebrouwen in Heineken Brouwerij. Heineken pils is in Nederland te koop in de supermarkt, bij de groothandel, de slijterij, online en natuurlijk in de horeca.

  Cookie instellingen