Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kordaat Pilsener fles aanbieding | Aanbiedingen van flessen bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kordaat Pilsener fles 30cl aanbiedingen

Een Kordaat Pilsener fles 30cl aanbieding. Vandaag zijn er helaas geen aanbiedingen van een fles á 0,30 liter van Kordaat Pilsener.

Kordaat Pilsener is een pils uit Nederland en wordt gebrouwen door Kordaat.

Kordaat bier flesje van 30cl
Kordaat Pils inschenken
Kordaat Pils logo

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 25

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Flesjes
 • Flessen
 • Blikjes
 • Fusten
 • Bier in de aanbieding

  Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler. Ben je op zoek naar een bieraanbieding van een krat bier, een sixpack of een blik bier? In het overzicht vind je alle actuele acties, reclames en kortingen op bier bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

  Je hebt de mogelijkheid om jouw favoriete bieren en/of winkels als favoriet op te slaan, zodat je nooit meer kortingen, acties, reclames of aanbiedingen van jouw favoriete bier bij een winkel in jouw buurt hoeft te missen. Tegenwoordig kun je bij veel winkels bier kopen door het online te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met kratten pils en je ook direct andere boodschappen thuisbezorgd krijgt. Als je nog statiegeld thuis hebt staan dan neemt de bezorger dit voor je mee en trekt hij dat bedrag van je bestelling af. 

  Korting op speciaalbier en pils

  In het overzicht vind je de actuele korting op al het bier bij Nederlandse aanbieders. Je kunt gemakkelijk filteren op biersoorten, verpakkingen of winkels. Naast de kortingen die wekelijks op kratten bier zitten is het ook ook voor de speciaalbierliefhebber interessant om deze pagina in de gaten te houden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op speciaalbier, biologisch bier, Trappist of glutenvrij bier.

  Kordaat Pilsener fles 30cl aanbieding

  Kordaat Premium Pilsener is een pils dat in Nederland wordt verkocht door Lidl. Kordaat bier werd in oktober 2018 gelanceerd en is gebrouwen in Nederland.

  Kordaat Pilsener fles 30cl aanbiedingen vind je in het overzicht. Bekijk ook alle Kordaat Pilsener aanbiedingen of bezoek de pagina met alle actuele bieraanbiedingen in Nederland.

  Bier, bier en nog eens bier!