Brouwworkshop

Brouwworkshop

DatumZaterdag 9 maart 2019
09:30 - 16:30 uur
Entree€87,50
HoofdcategorieBrouwen
Een brouwworkshop in het leuke en goed uitgeruste Brouwhuis aan de Werf, een gezellige en leerzame dag of avond!


  • Workshop open inschrijving: de cursus gaat al door bij twee deelnemers de kosten zijn € 87,50 p.p. zie voor data de kalender. Je inschrijving is definitief na betaling. 
  • Besloten workshop: organiseer ik voor minimaal 4 personen, maximaal 10 personen. € 87,50 p.p. je reservering is definitief na betaling.

Wat krijg je hiervoor,

Allereerst een workshop in het leuke en goed uitgeruste Brouwhuis aan de Werf, een gezellige en leerzame dag met een lekkere lunch of brouwersmaaltijd als je ‘s avonds brouwt. De ingrediënten van het recept: mouten, hop en gist. Het Brouwhuis brouwboekje met hierin de brouw processtappen die je gaat doorlopen. Het bier in wording kan in het brouwhuis vergisten onder geconditioneerde omstandigheden, waarna je het bij ons kan komen bottelen. Nieuwe flessen (long neck) met een brouwhuis kroonkurk. En natuurlijk mag je het gebrouwde en gebottelde bier voor eigen gebruik meenemen naar huis. O ja, wij zorgen ook nog voor dozen!

Tegen een extra vergoeding van €45,- voor 120 etiketten en €27,50 voor 65 etiketten kan je ook nog zelf een etiket ontwerpen met behulp van ons etiket template. Als je dat doet tijdens de brouwdag dan zijn ze met het bottelen binnen.

We sluiten de brouwdag af met een mini-proeverijtje!

Interesse? Bel me op 0612980737 of mail me op info@brouwhuisaandewerf.nl en laat je contactgegevens achter.

Locatie

Naam: Brouwhuis aan de Werf
Adres:Industrieweg, 2 B
Postcode:2404BZ
Plaats: Alphen aan den Rijn
Website:www.brouwhuisaandewerf.nl
Email:info@brouwhuisaandewerf.nl
Telefoon:0612980737

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.