Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival Groningen 11 en 12 april 2014

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival Groningen

De vierde editie van Bierfestival Groningen gaat plaatsvinden. Er wordt een breed scala aan tapbieren en bieren op fles gepresenteerd.

Bierfestival Groningen

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april 2014 vindt de vierde editie van Bierfestival Groningen plaats. Er wordt een breed scala aan tapbieren en bieren op fles gepresenteerd. Verder is er een variërend programma bestaande uit masterclasses en wedstrijden. Ook dit jaar zal de Martinikerk weer het schitterende decor zijn voor dit festival. Je krijgt de kans om masterclasses van (inter)nationale bekende biergoeroes bij te wonen. Daarnaast wordt er voor de vierde keer op rij een brouwwedstrijd gehouden voor amateurbrouwers en professionele brouwers.

Kaarten kosten per stuk €13,50, waarmee je toegang krijgt tot één van de sessies. Dit is inclusief een proefglas en twee munten. Een passe part out kost €30,- per stuk, waarmee je toegang krijgt tot alle drie de sessies. Dit is inclusief een proefglas en twee munten per sessie. Voor de online kaartverkoop of voor meer informatie kijk op www.bierfestivalgroningen.nl

Ook in 2015 is er weer een Bierfestival in Groningen, en wel op 10 en 11 april.

(Openings)tijden

Vrijdag 11 april van 19:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 12 april van 13:00 tot 17:00 uur

Aanwezige brouwerijen

  Zie meer brouwerijen

  Zie minder brouwerijen

  Meer bierevenementen

  Bekijk alle bierevenementen

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties