Culinaire Biertocht Hoogeveen

Culinaire Biertocht Hoogeveen

DatumZaterdag 15 september 2018
14:00 - 19:00 uur
Entree€40,-
HoofdcategorieTocht
Subcategorie spijs, proeverij
Tocht langs 8 eetgelegenheden in Hoogeveen. Naast het schenken van een glas Nederlands speciaalbier, wordt er ook een bijpassend culinair hoogstandje geserveerd.


Culinaire Biertocht Hoogeveen

Na vijf succesvolle culinaire biertochten in Hoogeveen kan het niet anders dan dat dat een vervolg krijgt en dat zal plaatsvinden op zaterdag 15 september 2018.

Bierconsumentenvereniging PINT organiseert deze tocht in samenwerking met de Hoogeveense eetgelegenheden de Beurs, Dégust, Deksels, het Koetshuis, de Lekkernij, het Postkantoor, het Schippershuus en Tapa Tapa.

Tijdens deze tocht schenken de eetgelegenheden een ambachtelijk Nederlands speciaalbier in een proefglas van 15cl. en serveren daarnaast een bijpassend culinair hoogstandje.
De deelnemers aan deze tocht zullen ook dit jaar weer worden verrast met bijzondere smakelijke combinaties.

Entree

Om aan deze tocht te kunnen deelnemen moet in de voorverkoop een deelnamekaart worden gekocht bij één van de deelnemende eetgelegenheden. De kaarten kosten € 40,00 per stuk en zijn dus goed voor 8 speciaalbieren en 8 culinaire hoogstandjes. De voorverkoop is al gestart en eindigt op 13 september.

De volgorde van de te bezoeken eetgelegenheden staat op de deelnamekaart vermeld en men start bij de eetgelegenheid waar de kaart is gekocht. Men kan de tocht beginnen vanaf 14:00 uur, maar de eindtijd staat vast op 20:00 uur.

Het aantal kaarten is aan een maximum gebonden en hier geldt dus "op=op".

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Brouwerij Jonge Beer uit Hoogeveen

Locatie

Naam: Hoogeveen Centrum
Adres:Hoofdstraat
Postcode:7901 AR
Plaats: Hoogeveen
Website:www.noord.pint.nl/
Email:secretarispintnoord@gmail.com
Telefoon:06 40073862

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.