Food Music Beer in Bergen Limburg

Festival Food Music Beer

VanZaterdag 15 september 2018
TotZondag 16 september 2018
EntreeGratis
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival, feest, spijs
2 dagen kunt u in het centrum van Nieuw Bergen komen genieten van de heerlijkste gerechtjes geserveerd vanuit Foodtrucks, speciaalbiertjes + gezellige muziek.


Levensgenieters opgelet!

2 dagen lang kunt u in het centrum van Bergen komen genieten van de overheerlijkste gerechtjes geserveerd vanuit Foodtrucks, de allerlekkerste speciaalbiertjes van amateurbrouwers én professionals, straattheater en natuurlijk gezellige joekskapellenmuziek.

En als na de eerste festivaldag de avond valt over winkelcentrum Mosaique Bergen, dan is het heus nog geen tijd om moe maar voldaan naar bed te gaan., Sterker nog, dan gaan we pas écht los!

NOAH, een van Nederlands beste allround coverbands aller tijden zal er dan voor zorgen dat het 's middag nog zo gemoedelijk ogende festivalterrein 's avonds veranderd in één grote dansvloer. Stilstaan? Onmogelijk!

De entree voor de feestavond bedraagd € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de avondkassa. 

En zondag's, als u weer bij bent gekomen van het feestgedruis doen we de zaterdag nog eens dunnetjes over. Vanaf 12.00 uur bent u dan weer van harte welkom op het festivalterrein.

We starten de zondagmiddag met een grootse jubileumreceptie op en rondom het hoofdpodium, ter gelegenheid van het 2x11 jarig jubileum van Joekskapel Efkes Wachte. Bevriende muzikanten, oud leden, (carnaval)groepen, verenigingen en organisaties... familie, vrienden en bekenden, iedereen is van harte welkom om de huidige leden van 'Efkes Wachte' te komen feliciteren met deze gedenkwaardige mijlpaal.

Kortom, voor elk wat wils!

Héél graag tot ziens op zaterdag 15 en/of zondag 16 september 2018 in winkelcentrum Mosaique Bergen tijdens hét lekkerste festival van de regio!

(Openings)tijden

Zaterdag12:00 - 01:00 uur
Zondag12:00 - 19:00 uur

Locatie

Naam: Mosaïque Nieuw Bergen
Adres:Mosaïque 1
Postcode:5854AW
Plaats: Bergen
Website:www.facebook.com/FoodMusicBeer/
Email:festival@efkeswachte.nl

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.