Biertest Drachten 2017

Biertest Drachten 2017

DatumZaterdag 16 september 2017
19:45 - 22:30 uur
Entree€22,-
Soort proeverij, prijsuitreiking, feest
De Biertest is een speciaal evenement onder leiding van internationaal biersommelier en chefkok Arvid Bergström waarbij je moet raden welk bier je hebt geproefd .


De Biertest is een speciaal evenement onder leiding van internationaal biersommelier en chefkok Arvid Bergström waarbij je moet raden welk bier je geproefd hebt. In totaal worden 8 bieren geschonken verdeeld over twee rondes.

Twee rondes

In ronde 1 starten we met de Pilseners. In ronde 2 zijn de speciaalbieren aan de beurt. Dit jaar hebben we als speciaalbier voor type Dubbel gekozen. Proef jij het beste welke bieren het zijn? Dan win jij het Gouden Bierviltje en/of één van de andere toffe prijzen. Jij denkt dat je je favoriete pils er wel tussen uit pikt? Om daar zeker van te zijn kun je thuis oefenen. We maken voor beide rondes van te voren een lijstje met bieren bekend die genomineerd zijn voor de Biertest.

De bieren worden geschonken in blanco proefglazen. Je vult je favoriete bieren in op een speciaal daarvoor ontworpen placemat. Ook beoordeel je kort elk biertje wat je hebt gedronken. Na elke ronde lever je deze placemat in bij de wedstrijdtafel. Er worden statistieken op de beamer getoond. Hoe goed ben jij tussen 74 andere biedrinkers?

Arvid Bergström

Arvid Bergström uit Den Haag is bekend van Bierista TV en heeft recent het mooie boek ‘Bier aan tafel’ uitgebracht. Dit zal hij deze avond ook gaan presenteren. Hij zal een aantal bierhapjes introduceren met een bijpassend bier.

We zien jullie graag op deze bijzondere Drachtster bieravond! Kijk voor meer informatie op www.biertest.frl. Hier kun je ook de tickets bestellen.

Tickets kun je ook rechtstreeks bestellen via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-biertest-drachten-35004101209

Met gastvrije groet,

Werner Bergsma

Wilmer Woudwijk

Arvid Bergström

Friso van der Mei (Grandcafé 't Smelnehûs)

Locatie

Naam: Smelnehus
Adres:Moleneind NZ 14
Postcode:9203 ZP
Plaats: Drachten
Website:www.biertest.frl

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.