Taste of winter header

Hendricks Fest - A Taste of Winter

DatumZaterdag 17 februari 2018
14:00 - 22:00 uur
Entree€15,-
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie proeverij, feest, bierfestival
Zaterdag 17 februari is het tijd voor de wintereditie van Hendrick’s Fest, het bierfestival in Alphen aan den Rijn. Met als titel ‘A taste of Winter'.


Zaterdag 17 februari gaat het gebeuren! De wintereditie van Hendrick’s Fest. Naast de Swaenswijkbrug in Alphen aan den Rijn. Met als titel ‘A taste of Winter’. Het beer & food festival voor de bierschierige bierdrinkers, doorgewinterde bierdrinkers & all year round levensgenieters!

Van twee uur ‘s middags tot en met tien uur ‘s avonds kun je genieten een groot assortiment briljante winter bieren van tap en in fles en van bekende en minder bekende brouwerijen, geserveerd in jouw persoonlijke Hendrick’s Fest bierglas. Onder begeleiding van een grote willekeur aan vers gemaakte winterse bites & meals van diverse chefs. Afgemaakt met een winterse saus van hartverwarmende live muziek in een intieme setting. 

Get a taste of winter here! 

Deuren open: 14 uur
Deuren dicht: 22 uur
Locatie: Swaenswijkbrug Alphen aan den Rijn 
Tickets: € 15,- 
Muntjes: € 2,50

Zondag 17 december vanaf 17u kun je de tickets kopen bij Hendrick's pub Alphen, waar je ook direct een voorproefje krijgt van de overheerlijke live muziek (en natuurlijk een biertje kunt nuttigen...omdat het kan). 

Vanaf maandag 18 december gaan de tickets ook online in de verkoop:http://hendricksfest.nl/

Locatie

Naast de Swaenswijkbrug in Alphen aan den Rijn

Naam: De Swaenswijkbrug
Adres:Prins Hendrikstraat
Plaats: Alphen aan den Rijn
Website:www.hendricksfest.nl/
Email:info@hendricksfest.nll

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.