Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kannen Kruiken Zwolle 2018 | bierfestival | Pinksteren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kannen Kruiken Zwolle 2018 - Pinksterweekend

We proosten op een heerlijk pinksterweekend in Park de Wezenlanden! De heerlijkste brouwsels en nectars wissel je af met lekkernijen van mobiele keukens. Santé

Kannen  Kruiken Zwolle 2018 - Pinksterweekend

BIER
Ambachtelijke bierbrouwers staan te trappelen om hun publiek in de watten te leggen. Rond of robuust, blond of donker, pale of stout; dompel je onder in het assortiment van de brouwers en laat je verrassen door het brede bieraanbod. Zowel voor de kenners als voor bierdebutanten zijn volop nieuwe smaken te ontdekken! Wil jij als smaakmaker jouw bier op de menukaart van Kannen & Kruiken zien? Meld je dan aan via www.kannenkruiken.nl/zwolle/bier.

WIJN
Met een neusje voor mooie wijnen ben je perfect op je plaats bij Kannen & Kruiken. Nestel je voeten in het frisse gras, zwijmel weg bij de zoete tonen die je oren bereiken en laat je verleiden door een wijnassortiment waar de gemiddelde sommelier weke knieën van krijgt! Waan je tussen de fijnproevers, vinologen en genieters van het leven! Wil jij jouw wijn op de menukaart van Kannen & Kruiken zien? Meld je dan aan via www.kannenkruiken.nl/zwolle/wijn.

ETEN
De echte fijnproevers weten welke belangrijke rol eten speelt bij het proeven van bier en wijn. Wissel het brede drankaanbod af met zowel borrelhapjes als maaltijden die een goede bodem beloven. Wil je jouw mobiele keuken een prominente plek op Kannen & Kruiken geven? Meld je dan aan via www.kannenkruiken.nl/zwolle/eten.

MUZIEK
In het tijdsbestek van vier dagen geniet je in het park van een zomerse avond gevuld met scherp snaarwerk, zwoele deunen en verse beats. Of je nu geniet van een ambachtelijk biertje of een zorgvuldig gekozen Merlot, onze liveacts en DJ's maken de sfeer compleet. Wil jij een plekje pontificaal op het podium? Meld je dan aan via www.kannenkruiken.nl/zwolle/muziek.

MEEWERKEN?
Kannen & Kruiken is op zoek naar bezige bijen die zowel voor als achter de schermen hun armen uit de mouw willen steken. Alle hulp is welkom; van op- en afbouw, sfeerbeheer tot het bemannen van de kassa's. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via www.kannenkruiken.nl/zwolle/meewerken.

OPENINGSTIJDEN
Vrijdag: 15:00 - 00:30
Zaterdag: 13:00 - 00:30
Zondag: 13:00 - 23:30
Maandag: 13:00 - 22:00

www.kannenkruiken.nl
www.instagram.com/kannenkruiken

(Openings)tijden

Vrijdag 18 mei van 15:00 tot 00:30 uur
Zaterdag 19 mei van 13:00 tot 22:00 uur
Zondag 20 mei van 00:00 tot 00:00 uur
Maandag 21 mei van 00:00 tot 00:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen