Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Altenas Streekbierenfestival | Bierevenement in Dussen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Altenas Streekbierenfestival 2023

Voor de 2e keer organiseert Fanfare Wilhelmina Dussen in samenwerking met Stichting Vrienden van Kasteel Dussen. het Altena's Streekbierenfestival. Na het grandioze succes van vorig jaar zullen er ook dit jaar weer lokale brouwers, muziek en food aanwezig zijn.

Altenas Streekbierenfestival 2023
Ramses bier header
Ramses bier logo

Geniet van het 2e Altena's Streekbierenfestival op Kasteel Dussen

Op zondag 18 juni presenteert Fanfare Wilhelmina Dussen in samenwerking met Stichting Vrienden van Kasteel Dussen het langverwachte 2e Altena's Streekbierenfestival. Het kasteel vormt het decor voor een dag voor heerlijke streekbieren, live muziek, smakelijke hapjes en nog veel meer. 

Na het overweldigende succes van vorige jaar kijkt de organisatie vol enthousiasme uit naar smaakvollebieren. Het festival begint om 14:00 en eindigt om 19:00. Het programma biedt een gevarieerde selectie van drie lokale bierbrouwers en verschillende muziekgezelschappen. Daarnaast wordt gezorgd voor overheerlijke eten. 

Toegang

De toegang tot festival is gratis, maar voor een deelname aan de bierproeverij wordt een bedrijdage van 10 euro gevraagd. Kaarten voor de proeverij zijn verkrijgbaar aan de deur op 18 juni. Wil je niet langer wachten en wil je verzekerd zijn van een ticket kun je een mail sturen naar het fanfarebestuurd via bestuur@fanfarewilhelminadussen.nl. Wees er snel bij, want vol=vol!

Voor meer informatie en tickets bezoek www.facebook.com/fanfare.wilhelminadussen.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen