Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Schuim Bierfestival Dordrecht 2023

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Schuim Bierfestival Dordrecht: Editie 7

Schuim Bierfestival Dordrecht wordt in 2023 voor de zevende keer georganiseerd. Ontdek bieren van het Dordtse Ebontree en White Dog en van nog maximaal zorgvuldig geselecteerde andere brouwerijen.

Schuim bierfestival in dordrecht
White Dog Brewery logo
Vier White Dog bieren op blik

Schuim Bierfestival Dordrecht wordt op 24 september 2023 voor de zevende keer georganiseerd, en deze editie zal net als de afgelopen editie plaatsvinden op het plein van de Dordtse Schouwburg Kunstmin.

Een mooi decor voor een mooi Dordts festival met vaste plek voor de grotere brouwers van onze stad: Ebontree en White Dog Brewery. Ze selecteren elk jaar een klein aantal brouwers die ze aan een groot publiek willen voorstellen, zodoende vind je tijdens het Schuim Bierfestival maximaal tien brouwers, maar meer bier dan 99% van de bezoekers kan proeven.  

Fijne locatie

Nadat we vorig jaar een mooie Schuim-editie hebben beleefd op de nieuwe locatie strijken we 24 september 2023 wederom neer in de tuin van de Schouwburg Kunstmin!

De opzet zal verder hetzelfde zijn als dat je normaal van ons gewend bent:
- Lekker bier van verschillende brouwers die je enkel kunt proeven met het enige, echte Schuim Bierfestival 2023 glas. (Glazen van eerdere edities mag je dus thuis laten.)
- Een exclusief gebrouwen festivalbier die enkel op Schuim 2023 en erna in beperkte oplage in het lokale speciaalbiercafé de Tijd, te drinken zal zijn.
- De foodtrucks zijn dit jaar ook te betalen met onze Schuim-munten
- Frisjes, wijntjes en borrelplankjes worden verzorgd door Kunstmin (LET OP, hier PIN ONLY)
- Schitterende (achtergrond)deuntjes van onze huis-DJ
- En natuurlijk een flinke bak Dordtse gezelligheid!

Deelname bierfestival

Iedereen is welkom maar wie speciaalbieren wil proeven zal deelname moeten verkrijgen door het aankopen van een glas + (minimaal) drie munten, in de voorverkoop kost dit 15 euro waarbij je dit keer de mogelijkheid hebt om meer munten vooraf aan te kopen. Aan de deur kost het pakket van een glas + drie munten dit jaar: €17,50.

Naast de basis-optie bestaat nu ook de mogelijkheid om meteen wat meer muntjes bij te kopen, met een klein voordeeltje voor degenen die direct 10 munten afnemen. Dat scheelt hopelijk ook weer in de rij staan.

Ben je er erg snel bij dan maak je kans om de early bird tickets aan te schaffen! Deze vroege vogels genieten extra van hun eerste glaasje speciaalbier aangezien wij een munt extra bijleggen! Wil je na het lezen van deze tekst tickets bestellen? Ga dan naar: https://www.ticketkantoor.nl/shop/sbd

Heb je vragen over de voorverkoop? Of andere vragen/opmerkingen? Check dan onze website: https://schuimbierfestival.nl (met name onder het kopje FAQ) of mail ons op: info@schuimbierfestival.nl.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen