Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Het Graan vs Druif Avontuur | Proeverij Limmen 2024

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Het Graan vs Druif Avontuur 2024

Een culinaire avond met Frans Ruiter van De Bierverbinding, Margret Weijers van Smaakvermaak en Alexandra Huijgens van Puur Geluk Catering.

Het Graan vs Druif Avontuur 2024
Het Graan vs Druif Avontuur 2024 wijn en bier

Bier & wijn

Lekkere hapjes combineren met lekker drinken. "Maar wat drink ik bij wat?" Past bij dit hapje een glas van een bepaald soort bier of een glas wijn van juist die ene druif? Beide dranken bevatten heel veel smaakcomponenten en zijn daardoor goede begeleiders van spijzen. Het meest geschikte bier of wijn bij gerechtjes van cateraar Alexandra Huijgens zoeken is een uitdaging die vinoloog Margret Weijers en biersommelier Frans Ruiter al drie keer zijn aangegaan.

Proeverij

Bij deze vierde editie kan het publiek het resultaat wederom proeven! Deze avond krijg je vier verschillende kleine gerechtjes geserveerd tezamen met zowel een proefglas wijn als een proefglas bier. Je krijgt van elk gerechtje twee stuks, zodat je deze bij elke drank apart kunt proeven. Welke drank vind je beter bij het hapje passen? 'Wij wensen ten eerste dat je een gezellige en smakelijke avond heeft, maar zijn toch ook wel een beetje benieuwd naar jouw mening.'

Locatie evenement 

Bij de eerste editie werden de combinaties met bier het meest gewaardeerd, bij de tweede en derde editie was het de wijn die de proevers het beste vond samengaan. Wat wordt de uitslag van de komende avond?

Dit evenement wordt gehouden in de prachtige stolpboerderij Vredeburg te Limmen (rolstoeltoegankelijk) en vindt plaats op zaterdag 16 maart 2024. Bij de inloop vanaf 20:00 uur ontvang je een welkomstglas bier of wijn naar keuze, ongeveer een half uur later starten we de proeverij. Na afloop kun je nog nagenieten met drankjes van de bar (eigen rekening). De totaalprijs voor dit culinaire avontuur is €42,95.

Belangrijk!

NB: Heb je een dieetwens, allergie of voedselintolerantie? Geef het aan bij de extra informatie op de afrekenpagina en houdt de organisatie hier rekening mee.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen