WinterBierwandeltocht Graaf van Heumen

WinterBierwandeltocht Graaf van Heumen

DatumZondag 22 januari 2017
10:15 - 17:00 uur
Entree€27,50
Soort rondleiding, proeverij, activiteit
Wandelen over onverharde paden over de Mookerheide, St. Jansberg en de schansen bij Heumen om bij de gezellige brouwerij Graaf van Heumen een bierproeverij te doen.


We wandelen voornamelijk over onverharde paden en beklimmen de St. Jansberg, ontdekken de grootste Romeinse Villa van Nederland en de Mookerheide met haar heuvelige heidevelden. We verkennen de grillige bossen en hooggelegen schansen op weg naar een speciale bierproeverij bij Graaf van Heumen op het landgoed Boszicht.

Meestal brouwt De Graaf op zondagmiddag en kun je het brouwproces live volgen. Met zijn unieke glazen brouwinstallatie brouwt hij karaktervolle bieren: weizen, blond, amber, donker, bok, tripel en eenmalige singlehop bieren. We krijgen een bierproeverij dat gepaard gaat met lekkere bourgondische heerlijkheden. Bovendien is het mogelijk om de Oude Laagherkelder van brouwerij Raaf te bekijken.

Wandel en proef mee op zondag 22 januari!

Er wordt om 10:10 uur verzameld op station Nijmegen. Vanaf bushalte Zuidmolen, Groesbeek start de 15 km lange tocht. De wandeltocht gaat voor 85% over onverharde en heuvelachtige paden waar soms pittig geklommen moet worden. Rond 15:30 kom je aan bij de brouwerij.

Online tickets bestellen kost €27,50 en contant betalen kost €30,00

Let op: Zorg zelf voor eten en drinken voor onderweg.

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Graaf van Heumen uit Heumen

Locatie

Naam: station Nijmegen
Adres:stationsweg 1
Postcode:6512AB
Plaats: Nijmegen
Website:bierwandeltochten.blogspot.nl/2016/12/22-jan-winterbierwandeltocht-graaf-van.html
Email:info@bierwandeltochten.nl
Telefoon:0610508952

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.