Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oost TAPT | Bierfestival Amsterdam - Biergarten Editie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oost TAPT - Biergarten Editie

Oost TAPT is een bierfestival dat wordt gehouden op de Jaap Edenbaan in Amsterdam Oost. Het is een sfeervol festival, met lekker bier, eten en goede muziek.

Tapt bierfestival Amsterdam
BrewDog

Aankondiging van de organisator

YESSS WE MOGEN WEER! Althans dat hopen we natuurlijk. We gaan het gewoon doen en mocht het nou alsnog niet door kunnen gaan, dan krijg je uiteraard je geld terug! Heb je nog tickets van vorig jaar? Check je email (ook je spam-/reclamefolder).

OOK ZO'N ZIN IN EEN BIERTJE?! WIJ OOK! En daarom steken we het evenement voor de zekerheid net even iets anders in, dan dat je van ons gewend bent. Zodat we er iets zekerder van zijn dat het door gaat Namelijk als heuse Biergarten, jawel! Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juli 2021 openen we het grootste Biergarten Terras van Amsterdam... Oost TAPT de Biergarten Editie, YEEEHESSS. Kortom, shifts, iedereen zitten, max 6 personen aan 1 tafel, 1,5m policy - de hele rambam, je kent het inmiddels wel. Verwacht dus lange tafels, heel veel lekkere biertjes, lekker eten, vrienden en vriendinnen om je heen, tafelspelletjes, muziekje erbij... PERFECT!! Kom je ook? Zittend dansen, was serieus nog nooit zo leuk. En mochten we tzt. weer net iets meer kunnen doen, dan doen we dat natuurlijk direct!

Het terrein en de toegang zullen volledig ingericht worden op basis van de noodzakelijke maatregelen. Hierdoor kunnen we zoals het er nu uitziet wederom minder bezoekers verwelkomen waardoor we genoodzaakt zijn om met shifts te werken. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bemachtig daarom jouw ticket voor een shift naar wens voordat het te laat is. De tickets zijn nu te koop via www.taptfestival.nl 

Tijden en prijzen

- Vrijdag 23 juli 2021: Alleen 18 jaar en ouder. De shift is van 17:00-23:00 uur.
- Zaterdag 24 juli 2021: Alleen 18 jaar en ouder. Shift 1 is van 12:00-17:00 uur. Shift 2 is van18:00-23:00 uur. 
- Zondag 25 juli 2021: Alle leeftijden / kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang. De shift is van 13:00-21:00 uur.

Early ticket - Tafel 2-6 personen: €9,75 per persoon. Regular ticket - tafel 2-6 personen: €12,50 per persoon. Final ticket - tafel 2-6 personen: €15,- per persoon. Maximaal 6 personen per tafel.  Tickets zijn geldig voor 1 shift excl. servicekosten van €1,45 per ticket, inclusief je eigen TAPT Beker.

In het geval van annulering van het evenement ivm. Corona maatregelen zullen de kosten van je ticket(s) exclusief de servicekosten terug gestort worden.

- Drinken line-up tba.
- Eten line-up tba.
- (Zittend) Dansen line-up  tba.
- Doen line-up tba.    

Zoeken en vinden doe je ons via: Facebook, Instagram of via de website. De leeftijd is 18+ op vrijdag & zaterdag. TAPT is een PIN ONLY evenement zolang Corona maatregelen van kracht zijn. Op dit evenement zijn algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk deze op infopagina van de website. 

DE CORONA HUISREGELS  - Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Blijf thuis! Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en personeel. Vanaf 3 personen zit je 1,5 m uit elkaar (huishoudens uitgezonderd). Houd rekening met elkaar en respecteer de afstandswensen van anderen. Lopen wordt tot minimum beperkt. Was je handen goed na het gebruik van het toilet en gebruik regelmatig handgel die we ter beschikking stellen. Volg ten allen tijde de aanwijzingen op van het personeel.

(Openings)tijden

Vrijdag 23 juli van 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 24 juli van 12:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 24 juli van 18:00 tot 23:00 uur
Zondag 25 juli van 13:00 tot 21:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen