Bier en Chocolade proeverij

Bier en Chocolade proeverij

DatumMaandag 26 november 2018
20:00 - 21:45 uur
Entree€27,50
HoofdcategorieProeverij
Subcategorie spijs, masterclass
Bier&Chocolade proeverij! Op maandag 26 november bij restaurant Rootz in Den Haag. We gaan bieren met verschillende soorten chocolade en cacaogerechten proeven.


Bier en Chocolade Proeverij in Den Haag!

Voor Chocolade en Bierliefhebbers!

Voor iedereen die op een leuke en ontspannen manier wat meer te weten wil komen over bier en chocolade, gezellig met een groepje vrienden of als smakelijk cadeau!

International Biersommelier Arvid Bergström serveert in de proeverij 6 verschillende Bier en Chocolade combinaties.

Op maandag 26 november is deze bierproeverij Bier en Chocolade! De proeverij wordt gegeven bij restaurant Rootz in Den Haag (op de 1e verdieping).

Het begint om 20:00 uur en het duurt tot ongeveer 21:45 uur. We gaan een aantal verschillende bieren met verschillende soorten chocolade en cacao-gerechten proeven.

Waarom past chocolade zo goed bij bier? Waarom past bier goed bij chocolade? Hoe proef je chocolade?

-Een informele en gezellige bierproeverij van ongeveer 1,5 uur.
-Je proeft 6 verschillende, geselecteerde, unieke Bier en Chocolade combinaties.
-We schenken de bieren in proefglazen van 15 cl.
-Tijdens het proeven krijg je een toelichting en een antwoord op al je vragen, zo lang het over bier of chocolade gaat.
-Bier en chocolade totaal anders ervaren!
-Een ideaal cadeau voor elke bierliefhebber of chocoladeliefhebber!

Met wie kom jij proeven en genieten?

Tickets vind je op de website van Proefbier.

Je vindt hier ook andere proeverijen.

Arvid schrijft boeken over bier en eten. Hij is bezig met een serie, de volgende zal Bier en Chocolade zijn!

Locatie

Naam: Restaurant Rootz
Adres:Grote Marktstraat 15
Postcode:2511 BJ
Website:www.proefbier.nl/#proeverijen
Email:info@proebier.nl
Telefoon:06-1208.35.32

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.