Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Boer Zoekt Bier 2023 | Bierfestival in Diepenbeek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival Boer Zoekt Bier 2023

Het Boer Zoekt Bier festival wordt het best omschreven als een uniek en eigentijds themafestival in Diepenbeek, België. Een dag gehuld in een boerse setting waarbij sfeer, gezelligheid en ambiance centraal staan.

Boer Zoekt Bier festival 2023 sfeer
Boer Zoekt Bier festival 2023 logo
Boer Zoekt Bier festival 2023 Sfeer

Boer en bier

Vanaf de allereerste editie was Boer Zoekt Bier festival elk jaar volledig uitverkocht. Het Boer Zoekt Bier festival wordt het best omschreven als een uniek en eigentijds themafestival in Diepenbeek, Limburg. Een dag gehuld in een boerse setting waarbij sfeer, gezelligheid en ambiance centraal staan. Door middel van optredens van artiesten en een focus op totaalbeleving tegen zeer democratische prijzen, voelen zowel jong als minder jong zich aangesproken door dit gebeuren. In 2023 worden er 5000+ festivalgangers verwacht. Dit wil je niet missen!

Locatie

De festivalweide van het Boer Zoekt Bier festival ligt langs de Nierstraat in Diepenbeek, tegenover de universitaire campus. De festivalweide is vlot bereikbaar te voet, met de fiets en met de auto. Fietsers kunnen hun fiets stallen in de fietsenstalling van de universitaire campus, op wandelafstand van de festivalweide. Met de auto parkeer je het beste op de parkeerplaats van de UHasselt, Agoralaan Diepenbeek.

Voor meer informatie en tickets bezoek www.boerzoektbier.be.

(Openings)tijden

Zaterdag 29 juli van 13:00 tot 23:45 uur
Zondag 30 juli van 00:00 tot 01:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen