Winterfeest bierfestival

Winterfeest Bierfestival

DatumZondag 30 december 2018
14:00 - 22:00 uur
EntreeGratis
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie spijs
Het Bierfestival bij de Brabantse Hoeve in Volkel betekent een middag en avond gezellig sfeer proeven voor jong en oud.


Winterfeest Bierfestival! 

Wat is er fijner na twee kerstdagen dan een leuk uitje voor het hele gezin? Het Winterfeest, op zondag 30 december bij de Brabantse Hoeve, is ideaal om even lekker samen te ontspannen. Neem plaats in onze knusse herberg, warm op bij de open haard in het oud-Brabants Koffiehuys of op het overdekt en verwarmd terras, en geniet van ambachtelijke streekproducten en heerlijke winterbieren. De entree is gratis. 

Het Bierfestival bij de Brabantse Hoeve in Volkel betekent een middag en avond gezellig sfeer proeven voor jong en oud. Terwijl de kinderen vermaakt worden, lekker spelen op het springkussen en genieten van de gratis ranja, warm jij je aan het gezellige houtvuur en proef je van heerlijke streekproducten.

Dit jaar is er een heuse Foodstreet met onder meer OerBBQ, de bekende Brabantse Hoeve Nacho’s en diverse soepen uit de streek. Natuurlijk serveren we ook warme chocomel, glühwein en een lekkere Schrobbelèr. Liefhebber van speciaalbieren? Dan ben jij hier deze dag al helemaal aan het juiste adres! 

Bijzondere bieren 

Tijdens het Winterbierfestival presenteren wij bijzondere bieren van verschillende brouwerijen. Met 150 bieren en een selectie van bijzondere winterbieren krijg je het als bierliefhebber zeker warm. Ook onze braskaarten zijn weer te verkrijgen en loop je zo geen een biertje mis.

Geen bierliefhebber maar houd je toch van gezelligheid? Onze bar is gewoon open voor een wijntje, iets fris of een lekker warm drankje.

Oerbbq

De mannen van de Oer-bbq halen weer alles uit de kast en zorgen voor een perfect gesmoked stukje vlees. De grote amerikaanse BBQ is een spektakel op zich en wanneer je het vlees geproeft hebt wil je nooit meer anders.

Al met al een feest voor iedereen!

Locatie

Naam: Brabantse Hoeve
Adres:Zeelandsedijk 29
Postcode:5408 SL
Plaats: Volkel
Website:www.brabantsehoeve.nl
Email:info@brabantsehoeve.nl
Telefoon:0413275070

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.