Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Alderbastend | Brouwerij uit Twello

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Alderbastend

Brouwerij Alderbastend is een bierbrouwerij uit Twello (Nederland) die is opgericht in 2018.

Brouwerij Alderbastend Bieren
Alderbastende Bieren logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Er is bij ons geen informatie bekend over biermerken van Brouwerij Alderbastend.

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Alderbastend!

  Achtergrond informatie

  Het drinken van een biertje als start van het weekend vinden de brouwers van Brouwerij Alderbastend prima! Bier vinden ze lekker en al helemaal speciaalbier! De brouwers hadden er in eerste instantie nooit over nagedacht om zelf (speciaal)bier te gaan brouwen.

  Zij kochten hun speciaalbier in de winkel tot een paar jaar geleden. De opkomst van speciaalbier werd steeds groter en ook bij Alderbastend werd er veel interesse opgewekt. 

  Lees ook

  Het bierbrouwavontuur van de brouwers begon met veel lezen over bier en het kopen van een 40 liter brouwinstallatie. Gewoon, voor thuis. De brouwers kochten de brouwinstallatie, omdat ze weleens wilden proberen om hun eigen bier te brouwen.

  Het lukte de brouwers om een eigen biertje te brouwen en als echte fijnproevers waren zij tevreden over de resultaten. Maar perfectie heeft uiteraard tijd nodig! Ze zijn het recept blijven bijschaven, zodat ze op een perfect biertje uit zijn gekomen. 

  Alderbastend Bieren

  Wat betekent Alderbastend?

  De brouwers komen oorspronkelijk uit de Achterhoek en daar zijn zij hartstikke trots op. Alderbastend is Achterhoeks voor 'enorm' of 'ontzettend'. Als je dus alderbastend veel zin in een biertje hebt, dan heb je enorm veel zin in een biertje

  Brouwerij Alderbastend in het nieuws

  • Lancering Alderbastend Bieren

   Lancering eerste Alderbastend bier

   Alderbastend Bieren is vanaf vandaag 30 april 2019 geopend in Twello! De brouwers waren begonnen als thuisbrouwers, maar hebben sinds dit jaar een eigen biermerk.

  Cookie instellingen