Gerlachus bierbrouwerij

Gegevens brouwerij
Provincie
Locatie brouwerij
Burgemeester A Campostraat 17
Postcode
6336 BN
Plaats
Actieve brouwerij
Ja (17 jaar actief)
Opgericht in
2002
Voorzieningen
Proeflokaal
Restaurant
Rondleiding
Ketels te huur
Winkel

Biermerken van Gerlachus bierbrouwerij

Geen biermerk bekend van Gerlachus bierbrouwerij. Voeg een biermerk toe voor deze brouwerij.

Achtergrond informatie

De Gerlachus Brouwerij is zogezegd een micro-brouwerij: met een kleine omvang en capaciteit en dus telkens kleine oplages. Die kleinschaligheid garandeert beheersbaarheid van het brouwproces en de mogelijkheid tot experimenteren.

Alle bieren worden gebrouwen volgens eigen receptuur; uitgebalanceerd qua smaak en gemaakt van zuivere grondstoffen. Door de uitgekiende inrichting van het brouwhuis kunnen meerdere bieren gelijktijdig optimaal op smaak komen in gisttanks die afzonderlijk instelbaar zijn qua temperatuur.

Sinds 2002

Gestart in 2002 is anno 2016 de brouwerij uitgegroeid tot een volwaardige producent van bieren zoals Limburgs Genieten (donker kruidig zwaar bier), Limburgs Veldbier (tarwe / weizen), Limburgse Tripel, Limburgs Beumerwalder (Dortmunder) en natuurlijk Limburgs Pils. Dankzij een volledige vergunning kan de Gerlachus brouwerij alle producten verkopen aan zowel particulieren als herverdelers.

Alle bieren worden afgevuld op fust en flessen. Speciale edities met afwijkende verpakkingen voor bijvoorbeeld non-profit organisaties behoren tot de mogelijkheden.

Heb je aanvullende informatie over deze brouwerij of een interessante foto, contact ons.

Locatie brouwerij


Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.