Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gerlachus bierbrouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gerlachus bierbrouwerij

Gerlachus bierbrouwerij is een bierbrouwerij uit Hulsberg (Nederland) die is opgericht in 2002.

Gerlachus bierbrouwerij

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

  • Ketels te huur

  • Proeflokaal

  • Restaurant

  • Rondleiding

  • Winkel

Biermerken van Gerlachus bierbrouwerij


Er zijn helaas geen bieren bij ons bekend van Gerlachus bierbrouwerij.


Voeg nu een bier toe van Gerlachus bierbrouwerij!

Achtergrond informatie

De Gerlachus Brouwerij is zogezegd een micro-brouwerij: met een kleine omvang en capaciteit en dus telkens kleine oplages. Die kleinschaligheid garandeert beheersbaarheid van het brouwproces en de mogelijkheid tot experimenteren.

Alle bieren worden gebrouwen volgens eigen receptuur; uitgebalanceerd qua smaak en gemaakt van zuivere grondstoffen. Door de uitgekiende inrichting van het brouwhuis kunnen meerdere bieren gelijktijdig optimaal op smaak komen in gisttanks die afzonderlijk instelbaar zijn qua temperatuur.

Lees ook

Sinds 2002

Gestart in 2002 is anno 2016 de brouwerij uitgegroeid tot een volwaardige producent van bieren zoals Limburgs Genieten (donker kruidig zwaar bier), Limburgs Veldbier (tarwe / weizen), Limburgse Tripel, Limburgs Beumerwalder (Dortmunder) en natuurlijk Limburgs Pils. Dankzij een volledige vergunning kan de Gerlachus brouwerij alle producten verkopen aan zowel particulieren als herverdelers.

Alle bieren worden afgevuld op fust en flessen. Speciale edities met afwijkende verpakkingen voor bijvoorbeeld non-profit organisaties behoren tot de mogelijkheden.