Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij No32 | Microbrouwerij uit Ravenstein

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij No32

Brouwerij No32 is een bierbrouwerij uit Ravenstein (Nederland) die is opgericht in 2021.

Brouwerij No32 Buiten
Kritisch kijken brouwerij No32
Logo Brouwerij No32

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Er is bij ons geen informatie bekend over biermerken van Brouwerij No32.

Voeg nu een bier toe van Brouwerij No32!

  Achtergrond informatie

  Lees ook

  De brouwerij is begonnen door de vader van Tom, hij is zoals de meeste brouwers begonnen met brouwen als hobby. Na veel experimenteren, weggooien en veel proeven kwam de vraag of hij niet wat bier voor vrienden kon maken. In 2021 liep de vraag naar het bier van Tom's vader uit de hand, de vraag was groter dan de voorraad. Al snel daarnaa werd Tom gevraagd om de bier brouwerij voort te zetten. Zonder enige twijfel ging hij de uitdaging aan. Tom en zijn vader zijn samen grote fans van muziek en zien bier en muziek dan ook niet los van elkaar.

  Met goede recepten een nieuwe brouwerij en nieuwe marketing is Tom gelijk begonnen met het veroveren van een plekje in de wereld van Craft-bier brouwerijen. Omdat dat nogal een lastige uitdaging is hebben Tom en zijn vader in de zomer van 2021 een gigantische verbouwing gedaan. De productie is van 50 liter per maand naar 1000 liter per maand gegaan. Ook hebben ze alle apparatuur proffesioneel en nieuw gekocht zodat ze groter konden gaan denken. En in de tussentijd zijn ze aan veel verschillende horecazaken en slijterijen hun eigen bier gaan leveren. Verder verkoopt brouwerij No32 hun bieren via hun eigen webshop en organiseren ze proeverijen in hun eigen proeflokaal. 

  Wat leuk is aan brouwerij No32 is dat ze bier met kunst en muziek combineren neem bijvoorbeeld de benaming van de bieren, alle bieren zijn genoemd naar een liedje. Als je een van de biertjes van No32 drinkt kan je gebruik maken van de spotifycode om zo de bijbehorende muziek te luisteren, ook kun je aan de achterzijde van het flesje een bijzondere tekst lezen en kun je de kunst bekijken op het etiket aan de voorzijde. 

  Ook leuk om te weten is dat Tom en zijn vader eerst het kunstwerk kopen, dan het liedje koppelen aan het kunstwerk en dan pas een bijpassend bier creeëren.

  Cookie instellingen