Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kleiburg Pop-Up | Speciaalbier Café Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kleiburg Pop-Up

Kleiburg Pop-Up was een bierbrouwerij uit Amsterdam-Zuidoost (Nederland). Deze brouwerij had 4 bieren in het assortiment.

Kleiburg Pop-Up
Kleiburg Pop-Up

Gegevens brouwerij

Achtergrond informatie

Kleiburg Pop-Up is de 2e locatie van Brouwerij Kleiburg. In dit proeflokaal/café is het mogelijk om de heerlijke bieren en de speciale ''Kleiburg Koffie'' te nuttigen.

Deze nieuwe locatie van Brouwerij Kleiburg is een mooie volgende stap waar de waarden worden uitgedragen van het Kleiklooster: ''een gastvrije plek waar we mensen willen verwelkomen.'' - Johannes van den Akker, abt van het Kleiklooster.

Lees ook

Kleiburg Koffie

Kleiburg Koffie is het begin van het ecosysteem wat Kleiburg momenteel aan het ontwikkelen is. Het doel daarvan is het bouwen van een organisatie dat ambachtelijke lokale producten maak, waarbij circulair ondernemen centraal staat: het creëren van plekken waar aandacht is voor mens, product en omgeving, net zoals vroeger de kloosters dat deden.

Proeflokaal failliet verklaard

Het proeflokaal is in april 2020 failliet verklaard mede vanwege de coronavirus maatregelen. De Kleiburg Brouwerij blijft vooralsnog gewoon behouden. 

Kleiburg Pop-Up in het nieuws

  • Kleiburg Pop-Up

    Kleiburg Pop-Up in de Amsterdamse Poort

    Wegens succes opent Kleiburg een tweede locatie in de Bijlmer: Kleiburg Pop-Up. Met deze nieuwe locatie in de Amsterdamse Poort slaat Kleiburg een nieuw pad in en lanceert het een nieuw product: Kleiburg Koffie.