Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Plataan | Bierbrouwerij uit Zeeland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierbrouwerij de Plataan

Bierbrouwerij de Plataan is een bierbrouwerij uit Ovezande (Nederland) die is opgericht in 2020.

 Brouwerij de Plataan
 Brouwerij de Plataan Logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Er is bij ons geen informatie bekend over biermerken van Bierbrouwerij de Plataan.

Voeg nu een bier toe van Bierbrouwerij de Plataan!

  Achtergrond informatie

  Jan Willem Zeijseink brouwt al 30 jaar speciaalbier als hobby, maar sinds voorjaar 2020 mag hij het ook officieel verkopen. De brouwerij maakt speciaalbieren op kleine schaal, waaronder Tripel, Weizen, Witbier en seizoensbieren. Brouwerij De Plataan brouwt op zeer kleine schaal en produceert 15 hectoliter bier per jaar. Het brouwproces wordt uitgevoerd in batches van 45 liter per keer,

  Lees ook

  De visie van de brouwerij is: ''Bij het contact met de kopers van het bier willen we graag de liefde voor het bier overbrengen''.

  Proeflokaal en rondleiding

  Het proeflokaal is alleen toegankelijk op afspraak en in combinatie met een proeverij. De maximale capaciteit van het proeflokaal is 8 personen. Er zijn geen vaste openingstijden, een rondleiding door de brouwerij is ook mogelijk en kan worden gecombineerd met een proeverij. De kosten van de rondleiding zijn afhankelijk van de wensen van de groep. Tijdens de rondleiding wordt er informatie gegeven over de biersoorten die gekozen zijn door de groep, het brouwproces en de functie van diverse ingrediënten. Bezoekers krijgen de kans om de (mini) brouwerij te zien en krijgen inzicht in de grondstoffen die worden gebruikt bij het brouwen van de bieren.

  Cookie instellingen