Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Flinke Jongens

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Flinke Jongens

Flinke Jongens was een bierbrouwerij uit Delft (Nederland). Deze brouwerij had 1 bier in het assortiment.

Flinke Jongens
Flinke Jongens
hoe·bedoel·je·BLOND logo

Gegevens brouwerij

Achtergrond informatie

Lees ook

Flinke Jongens is een non-profitorganisatie en ze zijn volgens eigen zeggen géén brouwerij. De huurbrouwerij is opgericht door vier bierliefhebbers die de maatschappij graag een steuntje in de rug geven. Ze brouwen speciale bieren. Flinke Jongens is opgestart om bieren te ontwikkelen met als doel om anderen te laten genieten van mooie bieren.

Non-profit bieren

Omdat ze er niets aan hoeven te verdienen, steunen ze met een deel van de opbrengst lokale goede doelen in Nederland. Een ander deel wordt gebruikt voor een volgende lading speciaalbier. Alles gebeurt uiterst professioneel, maar op vrijwillige basis. Vier vrienden met verschillende disciplines: marketing, sales, design en brouwen. Deze flinke vrienden realiseren hun jongensdroom. Zodra ze een nieuwe smaak te pakken hebben, zoeken ze een gelijkgestemde microbrouwerij die hun de gelegenheid biedt om het bier op grotere schaal te brouwen.

Flinke Jongens in het nieuws

  • Ontdek: Bierbrouwerij Flinke Jongens

    Flinke Jongens is géén bierbrouwerij

    Flinke Jongens uit Delft zetten bieren in de markt, maar willen duidelijk stellen dat zij geen brouwerij zijn. De organisatie is gebaseerd op drie pijlers: Dream, Fund & Connect.

Cookie instellingen