Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Flinke Jongens

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Flinke Jongens

Flinke Jongens is een bierbrouwerij uit Delft (Nederland) die is opgericht in 2017. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Flinke Jongens
hoe·bedoel·je·BLOND logo
hoe·bedoel·je·BLOND

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Flinke Jongens

Flinke Jongens heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Flinke Jongens!
 • hoe·bedoel·je·BLOND - Blond - 5,6%

  Hoe·bedoel·je·BLOND is een smaakvolle ervaring, met tonen van koriander, citrus en gember, resulteert in een licht noppige afdronk. Met een vleugje eucalyptus voor de fijnproever.

Achtergrond informatie

Flinke Jongens is een non-profitorganisatie en ze zijn volgens eigen zeggen géén brouwerij. De huurbrouwerij is opgericht door vier bierliefhebbers die de maatschappij graag een steuntje in de rug geven. Ze brouwen speciale bieren. Flinke Jongens is opgestart om bieren te ontwikkelen met als doel om anderen te laten genieten van mooie bieren.

Lees ook

Non-profit bieren

Omdat ze er niets aan hoeven te verdienen, steunen ze met een deel van de opbrengst lokale goede doelen in Nederland. Een ander deel wordt gebruikt voor een volgende lading speciaalbier. Alles gebeurt uiterst professioneel, maar op vrijwillige basis. Vier vrienden met verschillende disciplines: marketing, sales, design en brouwen. Deze flinke vrienden realiseren hun jongensdroom. Zodra ze een nieuwe smaak te pakken hebben, zoeken ze een gelijkgestemde microbrouwerij die hun de gelegenheid biedt om het bier op grotere schaal te brouwen.

Flinke Jongens in het nieuws

 • Ontdek: Bierbrouwerij Flinke Jongens

  Flinke Jongens is géén bierbrouwerij

  Flinke Jongens uit Delft zetten bieren in de markt, maar willen duidelijk stellen dat zij geen brouwerij zijn. De organisatie is gebaseerd op drie pijlers: Dream, Fund & Connect.