Brouwerij Oroboros

Gegevens brouwerij
Provincie
Oude locatie brouwerij
Citrusweg 10
Postcode
2321 KD
Plaats
Actieve brouwerij
Nee (1 jaar geleden gestopt)
Opgericht in
2017
Gestopt in
2018 (1 jaar actief geweest)

Biermerken van Brouwerij Oroboros

Geen biermerk bekend van Brouwerij Oroboros.

Brouwerij Oroboros in het nieuws

Brouwerij Oroboros gesloten

Achtergrond informatie

In april 2018 bereikte ons het nieuws dat Brouwerij Oroboros gesloten was en de brouwinstallatie geveild werd. Ramon Bril (eigenaar Oroboros) heeft naast het bierbrouwen ook een fokkerij voor kipjes opzet. Deze kipjes hebben een hoog knuffelgehalte, iets dat normaal bij kippen niet mogelijk is. Hij heeft besloten om zich volledig te richten op het verder uitbouwen van zijn kipjesbedrijf.

12-04-2018 - Reactie Oroboros op sluiting:

"Het klopt inderdaad dat wij gaan sluiten. Ondanks dat we al een tijd kiet draaiden met ons bier, hebben onze investeerders de stop eruit getrokken. Zij hadden veel sneller meer omzet gewild; de markt was hun te conservatief om verder te gaan. Heel jammer want het bier viel goed in de smaak en de vraag groeide gestaag. Nu dus even schakelen, maar de bierwereld heeft ons nog niet losgelaten!"

Achtergrond Brouwerij Oroboros

Oroboros is een brouwerij gevestigd in Leiden. De brouwerij wil graag aansporen tot zinnig drankgebruik door verschillende aparte smaken te creëren. 

Oroboros is genoemd naar de hagedis die zichzelf in zijn staart bijt. ‘Dit is al millennia het symbool voor eeuwigheid en illustreert dus perfect ons ciculogische brouwproces.

  Oroboros

Heb je aanvullende informatie over deze brouwerij of een interessante foto, contact ons.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.