Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Blue Monk Special Reserve

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Blue Monk Special Reserve

Blue Monk Special Reserve is een Dubbel met 10,0% alcohol. Blue Monk Special Reserve wordt gebrouwen door De Struise Brouwers in Oostvleteren (België).

Blue Monk Special Reserve

Eigenschappen

Blue Monk Special Reserve is een donkerbruin bier van de Struise Brouwers. Het bier bevat een alcoholpercentage van 10%. De Blue Monk is gebrouwen in 2016.

Smaak & Omschrijving

De Blue Monk Special Reserve is een boeket van fruitige rode wijn met benadering van bessen en zwarte kersen. Als je het bier proeft kom je lichte rook toetsen en chocolade smaken tegen.

De smaak wordt aangevuld door fruitige elementen van rode vruchten afkomstig uit de rijping op wijnvaten met licht vanille en hout tannine. 

De afdronk van het bier is rokerig met lichte hop toetsen.

Blue Monk Special Reserve is een bier van de Struise Brouwers. Dit donkerbruine bier is 3 jaar lang gerijpt op rode wijnvaten.

De naam van het bier, Blue Monk, is zowel een eerbetoon aan jazzlegende Thenolious Monk als aan de Struise Ambassadeur Mike Shatzel.
Mike Shatzel heeft een bar in het Amerikaanse plaatsje Buffalo. De patio die bij zijn bar hoort heeft de naam 'Blauw Monnik biertuin'.

Reviews

Nog geen reviews voor Blue Monk Special Reserve. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties